Το Crackdown 3 θα κυκλοφορήσει το 2019

Νέο ημερομηνία κυκλοφορίας του Crackdown από τη Microsoft

H Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Crackdown 3 να βγει στην αγορά το 2019 και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο

Όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του Crackdown 3 θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή, σύμφωνα με την ενημέρωση της Microsoft στους gamers.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η υποστήριξη απ’ όσους θέλουν να παίξουν το Crackdown 3 είναι υπέροχη μέχρι στιγμής. Για να βεβαιωθούμε ότι θα μπορέσουμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό που αξίζουν οι φίλοι μας, το Crackdown 3 θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο Φεβρουάριο του 2019.

Παράλληλα, η Microsoft προσέθεσε ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, αυτή την Κυριακή στο τεράστιο event Ε3.

Η Microsoft υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία, παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλει να ρυθμίσει ορισμένες λεπτομέρειες που θα ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα το παίξει.

Περισσότερα νέα για το Crackdown 3

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.