Έρχεται το De Blob και στο Switch (vid)

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του στο Wii, το De Blob έρχεται στο Switch.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του στο Wii, το De Blob έρχεται στο Switch

To 2008 η Blue Tongue Entertainment, είχε κυκλοφορήσει το De Blob για το Nintendo Wii. Κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς το συγκεκριμένο παιχνίδι ήρθε και πάλι στη ζωή για τους χρήστες του PlayStation 4, του Xbox One,αλλά και για PC.

Ο εκδότης του De Blob, THQ Nordic, ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Nintendo Switch στις 26 Ιουνίου. Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα τρέιλερ που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

To De Blob  αναμένεται να κοστίσει 29.99 δολάρια, όταν γίνει διαθέσιμο ψηφιακά στο E Shop του Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή είναι αυξημένη σε σχέση με τις άλλες κονσόλες που κυκλοφόρησε.

Περισσότερα νέα για το De Blob

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.