Μπορεί και μόνος του (στο σινεμά) ο Μπάμπλ Μπι (vid)

Τις ημέρες των Χριστουγέννων θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμο η ταινία με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπάμπλ Μπι

Δεν είναι ο πιο γνωστός ήρωας Transformer. Όπως ο Όπτιμους Πράιμ. Δεν ήταν ηγετική φυσιογνωμία. Ε και; Ο Μπάμπλ Μπι είναι ο πιο cool από τους Ότομποτς και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πόσο έξω; Μέχρι τις κινηματογραφικές αίθουσες για την ακρίβεια.

Ο κίτρινος σκαραβαίος θα είναι το πρώτο Transformer που θα έχει δική του ταινία. Αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα βγει στα σινεμά ολόκληρου του πλανήτη κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων και αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Η ιστορία διαδραματίζεται στα 80’s, χωρίς όμως να ξέρουμε πολλά περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι το παρακάτω trailer μας δίνει μια πολύ καλή γεύση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Σασπένς, ταχύτητα, μάχες, αγάπες και αρκετή ντίσκο μουσική είναι λίγο πολύ το σκηνικό που θα περιμένουμε να δούμε. Μέχρι τότε απολαύστε τον Μπάμπλ Μπι στο trailer που ακολουθεί.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".