Η Riot Games ενώνει τις λίγκες σε ένα πρωτάθλημα στη Λατινική Αμερική

Ανακοίνωσε το πλάνο της η Riot Games για να ενώσει τις λίγκες στη Λατινική Αμερική

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στη Λατινική Αμερική η επαγγελματική σκηνή του League of Legends έχει χωριστεί σε δύο διαφορετικές λίγκες, τη Βόρεια και τη Νότια. Η Riot Games πήρε την απόφαση να ενώσει τα δύο πρωταθλήματα, δημιουργώντας μία μεγάλη λίγκα πιο ανταγωνιστική.

Όπως αναφέρει η Riot, αυτό θα κάνει πολύ μεγάλο καλό στη σκηνή. Συνολικά 8 ομάδες θα βρίσκονται σε αυτό το νέο πρωτάθλημα, του οποίου το όνομα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Ωστόσο, είναι γνωστό το μέρος που θα διεξάγονται οι αγώνες και δεν θα είναι άλλο από τη Χιλή.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό και ο τρόπος θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι ενδιαφερόμενες ομάδες. Τέλος, όπως αναφέρει η Riot, το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.