Όλοι οι Villains της DC στο νέο Lego game (vid)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ για το νέο Lego game με πρωταγωνιστές τους Villains του DC Universe

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ για το νέο Lego game με πρωταγωνιστές τους Villains του DC Universe

Την επιτυχημένη συνεργασία με τη Lego συνεχίζει η DC που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το νέο παιχνίδι με την ονομασία «Lego DC Super-Villains»Μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει πως οι πρωταγωνιστές θα είναι οι κακοί του Universe της DC, όπως ο Joker, η Harley Quinn και ο Lex Luthor.

Μπορεί οι βασικοί χαρακτήρες να είναι Villains, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έχουν κάποιο σατανικό σχέδιο, αντίθετα είναι η ομάδα που καλείται να σώσει τον κόσμο.

«Στο Lego DC Super-Villains η Justice League έχει εξαφανιστεί,αφήνοντας την προστασία του της γης σε μια ομάδα από παράλληλο σύμπαν με την ονομασία Justice Syndicate. Σύντομα οι φημισμένοι κακοί της Legion Of Doom ανακαλύπτουν ότι οι νέοι ήρωες του κόσμου δεν είναι τελικά και τόσο ήρωες.» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Interactive Entertainment.

Το Lego DC Super-Villains θα είναι διαθέσιμο στις 16 Οκτωβρίου, για Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC και Xbox One.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Lego DC Super-Villains

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.