Ετοιμάζει το δικό της Battle Royale παιχνίδι η Rockstar;

Το δικό της Battle Royale παιχνίδι ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής των GTA και Red Dead, Rockstar Games;

Platforms
 
Publisher
 

Μία δραστική «απάντηση» ετοιμάζεται να δώσει στο φαινόμενο που λέγεται Fortnite, η εταιρεία παραγωγής των GTA και Red Dead, Rockstar Games

Κατά τη διάρκεια ενός event, ο πρόεδρος της Take-Two, Karl Slatoff ξεκίνησε το λόγο του αναφερόμενος σε οποιοδήποτε παιχνίδι που είναι μαζικά επιτυχημένο όπως ακριβώς και το Fortnite το οποίο χαρακτήρισε καλό για gaming, διότι φέρνει νέους παίκτες στην αγορά. Έτσι, γρήγορα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως η Take-Two θα επιχειρήσει να εισάγει δικό της battle royale παιχνίδι, με τον Slatoff να αναφέρεται στους «σύντομους οπαδούς» που κυνηγούν κάποιο παιχνίδι μόνο επειδή είναι στη μόδα.

«Νομίζω ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το να είναι κανείς οπαδός των παιχνιδιών σε ορισμένες περιπτώσεις» είπε. «Αλλά δεν μπορείς να είσαι απλά ένα αντίγραφο. Πρέπει να καινοτομείς». Ο Slatoff επεσήμανε ότι ενώ τα Fortnite και PUBG υπάρχουν στο ίδιο είδος είναι «πολύ διαφορετικά παιχνίδια».

Όπως ξέρει όποιος έχει παίξει αυτά τα παιχνίδια, το Fortnite είναι μια στυλιζαρισμένη και πιο casual battle royale εμπειρία, ενώ το PUBG έχει μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση. Το Fortnite διαφοροποιείται κάπως και το γεγονός ότι είναι δωρεάν χωρίς αμφιβολία συνέβαλαν στην επιτυχία. Ο Slatoff πρόσθεσε σε αυτά ότι στοιχείο του χτισίματος που διαθέτει το Fortnite, το οποίο και κατά τον ίδιο προσελκύει τους παίκτες του Minecraft, που είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία.

«Δε μπορείς να βγάζεις ένα παιχνίδι που να είναι αντιγραφή άλλου και να περιμένεις να πετύχεις» είπε ο Slatoff.

Πιστός ακόλουθος των video games, ερωτευμένος με το laptop του και σταθερά συνδεδεμένος με το κινητό του. Δεν με λες απόλυτο συνώνυμο του tech freak αλλά μ' αρέσει να ενημερώνομαι και να ψάχνω τα πιο περίεργα gadgets που παίζουν εκεί έξω.