League of Legends 2017 Season | Όλα τα Rewards

Η season για το 2017 πλησιάζει στο τέλος της και όλοι κάτι θα πάρουμε από τον Riot Αη-Βασίλη 

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η season για το 2017 πλησιάζει στο τέλος της και όλοι κάτι θα πάρουμε από τον Riot Αη-Βασίλη 



Όπως μας πληροφορεί η Riot Games, με την ολοκλήρωση αυτής της «αγωνιστικής σεζόν», μπορείς να αποκτήσεις το νέο Victorious skin για τον Graves, να φιγουράρεις την κατάταξη σου, αλλά και να wardάρεις με απαράμιλλο στυλ με τα ολοκαίνουργια Victorious ward skins. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχνάμε την ανταμοιβή του «καλού παιδιού», καθώς προστίθενται μικρά rewards για το Honor.

Η season για το 2017 λαμβάνει και επίσημα τέλος στις 7 Νοεμβρίου! Η νέα season για το 2018 ξεκινά από τις 16 Ιανουαρίου, με το Pre-Season να καταλαμβάνει όλο αυτό το μεσοδιάστημα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα δώρα διαφέρουν ανάλογα με την κατάταξη που θα κατορθώσει να τερματίσει κανείς. Από Gold κατάταξη και υψηλότερα δε, τα δώρα παραμένουν τα ίδια, ωστόσο είναι πολλά και ποικιλόμορφα.

Για όσους έτρεξαν να αναρωτηθούν τι μπορεί να είναι αυτό το «Profile Insignia», η Riot μας εξηγεί ακριβώς που θα βρίσκεται αλλά και τι είδους «φιγούρα» θα μπορούμε να κάνουμε με αυτό. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει μία φρέσκια επεξήγηση, του φρεσκότατου πλαισίου για το Loading Screen.

*Υ.Γ. Να θυμάστε: Challenger στο Twisted Treeline είναι Challenger no matter what και αφήστε τους άλλους να λένε!

Η παρουσίαση των ανταμοιβών ολοκληρώνεται με τα διαφορετικά wards που θα αποκτήσει κάθε παίκτης, είτε για την συμμετοχή του στο ranked system είτε επιπροσθέτως για την καλή συμπεριφορά του και την τήρηση του Summoners Code.

Μέχρι την επόμενη season, καλό Pre-Season και φυσικά καλό κουράγιο με όλα αυτά που πρόκειται να δοκιμαστούν στις πλάτες μας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends