WORLDS 2017 | Η ώρα των προημιτελικών

Όχι μία, αλλά δύο ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στη φάση των προημιτελικών

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Όχι μία, αλλά δύο ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στη φάση των προημιτελικών

Δύσκολα φαίνεται ότι βάζει η κλήρωση και στις δύο ευρωπαϊκές εκπροσώπους, που κατόρθωσαν να προκριθούν στην φάση των καλύτερων 8 ομάδων του κόσμου. Fnatic και Misfits κατέκτησαν την δεύτερη θέση – έκαστος – στον όμιλο τους, μπήκαν στην κληρωτίδα και περίμεναν να δουν ποιους επρόκειτο να αντιμετωπίσουν. Η «θεά τύχη» μίλησε, προσφέροντας μας τέσσερα δυνατά ζευγάρια, με το θέαμα να προβλέπεται αισθητά ανεβασμένο.

Οι «βετεράνοι» των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, οι FNC, καλούνται να υπερκεράσουν ένα δύσκολο και σκληροτράχηλο εμπόδιο, τους Royal Never Give Up.

Η κινέζικη ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με – ειδικότερα – τον Uzi, το superstar ADC τους, να έχει βαλθεί να αποδείξει στον ίδιο αλλά και στους θεατές, πως παραμένει ένα από τα top tier ADC στον πλανήτη, πάντοτε επικίνδυνος και ικανός να «κουβαλήσει», όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, την ομάδα του, όταν τον χρειάζεται πραγματικά. Το μεγάλο ερωτηματικό βέβαια βρίσκεται στην απόδοση και την όρεξη των FNC. Πρακτικά παρακολουθήσαμε δύο διαφορετικές ομάδες να συμμετέχουν στο World Championship, αυτή της πρώτης εβδομάδας, που στάθηκε επάξια στη θέση του καθιερωμένου EU meme για τα διεθνή τουρνουά, και μία δεύτερη, αυτή της Week 2, που έδειξε διάθεση, θέληση αλλά και ικανότητα προσαρμογής στο meta του πρωταθλήματος, κατορθώνοντας να κάνει το «θαύμα», τη μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί, ανατρέποντας κάθε προσδοκία.

Γίνεται ξεκάθαρο, ευθύς αμέσως, πως τα «μεγάλα φώτα» θα είναι στραμμένα στο botlane, με τους Rekkles και Uzi να υποδεικνύονται από νωρίς ως εκείνοι που φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, μπροστά στην πιθανότητα αποκλεισμού ή πρόκρισης της ομάδας τους.

Οι «νεοφώτιστοι» Misfits Gaming από την άλλη πλευρά δεν μπορούν παρά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και ποτέ δεν ξέρεις, στο League of Legends «θαύματα» γίνονται συχνά πυκνά. Θα αντιμετωπίσουν τους αφηνιασμένους SK Telecom T1, που για πρώτη φορά έχουν περισσότερα από ένα πράγματα να αποδείξουν. Οι Κορεάτες έχουν έρθει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, όχι μόνον για να κερδίσουν και να διαιωνίσουν την παραμονή τους στην κορυφή του κόσμου, αλλά κυρίως έχουν έρθει για να αγωνιστούν και να σιωπήσουν κάθε φωνή που μπορεί να αμφισβήτησε την παντοδυναμία τους, μετά το κακό Summer Split που πραγματοποίησαν στο LCK.

PowerOfEvil και Faker θα βρίσκονται στο επίκεντρο τις προσοχής αυτού του παιχνιδιού. Ο έμπειρος Γερμανός midlaner καλείται να φέρει εις πέρας μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, βγαίνοντας αλώβητος ή ακόμα και κερδίζοντας ένα από τα πιο δύσκολα laning phase της καριέρας του, απέναντι στον παντοδύναμο Κορεάτη superstar.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λοιπόν, έως τις 19/10/2017, όπου και θα έχουμε την επίσημη έναρξη των Quarterfinals.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

LongZu Gaming vs Samsung Galaxy – Πέμπτη 19/10 – 11:00 EEST

SK Telecom T1 vs Misfits Gaming – Παρασκευή 20/10 – 11:00 EEST

Team WE vs Cloud9 – Σάββατο 21/10 – 11:00 EEST

Royal Never Give Up – Fnatic – Κυριακή 22/10 – 11:00 EEST  

Περισσότερα νέα για το League of Legends