Διαγαλαξιακές μάχες και ίντριγκες στο Ancient Frontier

Το Ancient Frontier είναι ένα turn based strategy game από την Fair Weather Studios

Ένα βαθιά story driven παιχνίδι στρατηγικής

Τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται να επανέρχονται δειλά-δειλά τα παιχνίδια στρατηγικής και μάλιστα με υπόβαθρο το σκοτεινό και ψυχρό διάστημα. Το Ancient Frontier είναι ένα turn-based strategy game από την Fair Weather Studios και βασίζεται στον κόσμο του πρώτου παιχνιδιού της εταιρίας με το όνομα Bladestar, ένα top down space shooter, μόνο που τώρα στοχεύουν να δώσουν ένα χαρακτήρα στον κόσμο τους, δημιουργώντας παρατάξεις, εταιρικές δολοπλοκίες και μια δομημένη ιστορία. Λόγω της ιστορίας που προσπαθούν να φτιάξουν, το παιχνίδι δεν θα έχει ένα, αλλά δύο campaigns, το καθένα για μια από τις βασικές παρατάξεις.

Το Ancient Frontier ξεκινάει με την ανθρωπότητα να έχει καταστρέψει ολοκληρωτικά τη Γη και να βιώνει τη χρυσή εποχή της στην εξερεύνηση του διαστήματος, με έδρα τον Άρη, υπό την ηγεσία των Technocrats, μιας οργάνωσης, που αποτελείται από τα πιο λαμπρά μυαλά της ανθρωπότητας και είναι υπεύθυνη για όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματά μας. Με τα χρόνια η ανθρωπότητα έχει επεκταθεί πλήρως σε 12 πλανήτες και αναρίθμητες αποικίες που εξαρτώνται από αυτούς.

Έχοντας ανακαλύψει στη μεθόριο των αποικιών μια μεγάλη ποσότητα Hydrium, το οποίο είναι σημαντικό για την κατασκευή διαστημοπλοίων, πολλοί βλέπουν την ευκαιρία να κάνουν την τύχη τους εξορύσσοντας αυτό το υλικό. Αυτοί που εγκαθίστανται στην μεθόριο, σύντομα έρχονται για πρώτη φορά στην ιστορία σε επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό, τους Vor, και χτίζουν φιλικές σχέσεις μαζί τους, σε αντίθεση με τις εντολές των Technocrats, ιδρύοντας έτσι την Colonial Alliance και σηματοδοτώντας την αρχή ενός εμφυλίου πολέμου.

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, τους Technocrats και την Colonial Alliance, το παιχνίδι προσφέρει τρεις δευτερεύουσες παρατάξεις και 35 διαφορετικά είδη πλοίων για να χρησιμοποιήσετε στις μάχες σας μαζί με ένα εκτενές Tech-Tree που θα μπορείτε να τροποποιήσετε με βάση το προσωπικό σας στυλ παιχνιδιού.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ancient Frontier έχει οριστεί στις 21 Σεπτεμβρίου και θα διατεθεί μέσω του Steam, αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τίτλο, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του εδώ.

Περισσότερα νέα για το Ancient Frontier