eGaming 2017 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Το μεγαλύτερο gaming event των Βαλκανίων, το eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Το μεγαλύτερο gaming event των Βαλκανίων, το eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έρχεται αυτό το φθινόπωρο στη 82η ΔΕΘ, από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου, και αναμένεται να ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες.

Το περίπτερο Hangar 17 μεταμορφώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε ένα ψηφιακό battlefield με 200 gaming stations και 20 πρωταθλήματα να «παίζουν» live, παράλληλα σε κονσόλες και PC. Οι καλύτεροι gamers των Βαλκανίων θα κάνουν sign-in στα online τουρνουά με το κοινό να παρακολουθεί από κοντά το gameplay τους.

Μεταξύ των ανταγωνιστικών τουρνουά, θα λάβει χώρα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα eSports: ΤΗΕ LEAGUE powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ με επτά δημοφιλή games και έπαθλα άνω των €15.000. Είναι η ευκαιρία των πιο δυνατών Ελλήνων gamers να αναμετρηθούν με τους διεθνείς παίκτες των Βαλκανίων στο μεγαλύτερο multigaming πρωτάθλημα.

Πέρα από τα τουρνουά και τους διαγωνισμούς, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα περιήγησης στα εκθεσιακά booth των μεγαλύτερων κατασκευαστών και εταιρειών από τον κόσμο του gaming και της τεχνολογίας. Εκεί, θα μπορούν να παίξουν brand new τίτλους, να έρθουν σε επαφή με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και να είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν games που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά.

Δυναμικό παρών θα δώσουν και celebrities του community, youtubers και pro-players, ενώ έχουν σχεδιαστεί και ειδικά happenings από cosplay workshops μέχρι επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και γνωριμία με τη σύγχρονη geek-pop κουλτούρα μέσω των anime & comics καλλιτεχνών.

Ιστοσελίδα: egaming.gr