Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες στο Digital Expo 2019 Powered by OMEN!

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Digital Expo 2019 Powered by OMEN

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Digital Expo 2019 Powered by OMEN στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από το GameSpace.gr και το Mediterranean College.

H ΟΜΕΝ, ως powered by χορηγός, είχε δυναμική παρουσία μ’ ένα διαδραστικό booth που φιλοξένησε το ολοκαίνουργιο hardware της, σχεδιασμένο για να δημιουργεί θρυλική εμπειρία παιχνιδιού για όλους τους παίκτες. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια στo νέο ΟΜΕΝ Χ 2S, τον ισχυρό gaming υπολογιστή με επαναστατική σχεδίαση δύο οθονών. Το ΟΜΕΝ booth περιλάμβανε επίσης έναν ειδικό χώρο αφιερωμένο στην εμπειρία του VR Gaming, όπου εκατοντάδες gamers δοκίμασαν και βυθίστηκαν σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας.

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, να συμμετάσχουν σε περισσότερα από 20 τουρνουά με τους τελικούς να διεξάγονται στο ειδικά διαμορφωμένο OMEN One2One Zone, καθώς και να δουν από κοντά αγαπημένους YouTubers, Influencers και Καλλιτέχνες. Ακόμα στο VR περίπτερο του Mediterranean College μπόρεσαν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής περιήγησης στους χώρους και τις δράσεις του Κολλεγίου, ενώ στο περίπτερο της Stoiximan οι επισκέπτες είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να δοκιμάσουν το VR προϊόν που αναμένεται να κυκλοφορήσει τα επόμενα χρόνια και θα αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία στην αγορά του στοιχήματος.

Οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν ακόμα να γνωρίσουν τις υπηρεσίες Ελληνικών Startups, να παρακολουθήσουν workshops και σεμινάρια από ακαδημαϊκούς και εταιρείες Τεχνολογίας, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς κερδίζοντας υποτροφίες από το Mediterranean College και να έρθουν σε επαφή με retro κονσόλες και υπολογιστές από τους Load Error.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ακόμα ο 3ος Προκριματικός του Red Bull Player One 2019, καθώς και ο μεγάλος τελικός με νικητή τον Mert Aptoula, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για τον Παγκόσμιο Τελικό.

Περισσότεροι από 278 Cosplayers έδωσαν τον δικό τους τόνο στην εκδήλωση, ενώ 45 Artists παρουσίασαν τα έργα τους!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας για άλλη μια χρονιά!

Ευχαριστούμε τον Powered by Χορηγό της εκδήλωσης OMEN, καθώς και τους Platinum χορηγούς INSPOT και Wizz Net Station.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Gold χορηγούς Stoiximan, World of Warships, Philips, AOC Gaming, devolo και Msystems, τους Silver χορηγούς Nintendo, Ubisoft, 2K και L’artigiano, καθώς και τα καταστήματα OtakuStore.gr, AnimeHouse και eFantasy.gr.

Ευχαριστούμε ακόμα τη Tenebra Studios, για την συνεισφορά της στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Mad TV, RISE TV, Music 89.2 FM, Thats Life, MAXMAG, Cosplayers//GR, PSaddict.gr, Busted.gr, gameslife, Alt-Tab, CyprusGamer, TeamInGame, VG24.gr, ninty.gr, Digital Life, Greek Otaku Radio, I-Sheep Gr, BullMp.com και Hellenic Media Group

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ.