Digital Expo 2019 Powered by OMEN: Gaming και Τεχνολογία γίνονται ένα!

Digital Expo 2019 Powered by OMEN – 28-29 Σεπτεμβρίου 2019 – Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι



Η μεγαλύτερη συνάντηση Τεχνολογίας και Gaming επιστρέφει στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Το GameSpace.gr και το Mediterranean College διοργανώνουν το Digital Expo 2019 Powered by OMEN!

H εκδήλωση θα διεξαχθεί με τη μεγάλη «Pοwered by» υποστήριξη της OMEN, της απόλυτα κυρίαρχης σειράς PC Gaming της HP που εμπλουτίζει την εμπειρία του gaming και βοηθά τους gamers να βελτιώνουν και να αξιοποιούν τις ικανότητές τους στο έπακρο.

Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε τουρνουά σε υπολογιστές, κονσόλες και κινητά, στους δημοφιλέστερους και νεότερους τίτλους παιχνιδιών. Η OMEN θα εξοπλίσει με PC τον ειδικό χώρο OMEN Arcade, για την διεξαγωγή των τουρνουά, ενώ τα PC από την INSPOT και τα Wizz Net Station θα ολοκληρώσουν την Gaming Arena.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το League of Legends, με τον 3ο προκριματικό του Red Bull Player One 2019 να διεξάγεται τη 1η ημέρα, καθώς και τον μεγάλο τελικό, την 2η ημέρα.

Στο κεντρικό περίπτερο της OMEN θα βρείτε τα τελευταία OMEN PC & Laptops και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τους τελικούς αγώνες στο ειδικά διαμορφωμένο OMEN One2One Zone. Ζήστε την απόλυτη VR εμπειρία στα περίπτερα του Mediterranean College και της OMEN, καθώς και στο VR περίπτερο της Stoiximan όπου θα δείτε από κοντά την πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία στην εμπειρία του στοιχήματος. Περιηγηθείτε ακόμα στα θεματικά περίπτερα World of Warships, Nintendo, NBA 2K20, Borderlands και Ghost Recon.

Δείτε από κοντά, ανερχόμενες Ελληνικές Startups, λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και παρακολουθήστε σεμινάρια και Workshops από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους εταιρειών τεχνολογίας. Μην χάσετε το σεμινάριο για τα πιο hot Social Media Trends καθώς και το Workshop σχετικά με Gaming tools & Graphics. Δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια η έκθεση με τις δημιουργίες από 70 Cosplayers και Artists καθώς και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με Vintage Computers και κονσόλες, από τους Load Error.

Πάρτε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό της εκδήλωσης και διεκδικήστε μια υποτροφία σπουδών σε Bachelor της επιλογής σας και ένα VR SET.

Διεξαγωγή: 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 – 21:00, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 (κοντά στον σταθμό «Ανθούπολη» του Mετρό)

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Είσοδος: 5€ την ημέρα ή 7€ για το 2ήμερο (5€ η προπώληση)

Αγορά εισιτηρίων: dexpo.gr/tickets Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη μέσω του Viva.gr καθώς και σε 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τον Powered by Χορηγό της εκδήλωσης OMEN, καθώς και τους Platinum χορηγούς INSPOT και Wizz Net Station.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Gold χορηγούς Stoiximan, World of Warships, Philips, AOC Gaming, devolo και Msystems, τους Silver χορηγούς Nintendo, Ubisoft, 2K και L’artigiano, καθώς και τα καταστήματα OtakuStore.gr, AnimeHouse και eFantasy.gr.

Ευχαριστούμε ακόμα τη Tenebra Studios, για την συνεισφορά της στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Mad TV, RISE TV, Music 89.2 FM, Thats Life, MAXMAG, Cosplayers//GR, PSaddict.gr, Busted.gr, gameslife, Alt-Tab, CyprusGamer, TeamInGame, ninty.gr, Digital Life, Greek Otaku Radio, I-Sheep Gr, BullMp.com και Hellenic Media Group