Το Xperia 5 προστίθεται στις ναυαρχίδες της Sony

Το Xperia 5 φέρνει την κινηματογραφική αναλογία 21:9 σε μια μικρότερη κλίμακα, για μια εμπειρία προβολής που είναι σύμφωνη με την πρόθεση των δημιουργών.   Η Full HD+ OLED 21: 9 CinemaWide οθόνη 6,1 ιντσών είναι εξοπλισμένη με τις βραβευμένες τεχνολογίες  των BRAVIA® τηλεοράσεων της Sony με τεχνολογία X1™ για κινητά, που προσφέρει HDR (High Dynamic Range) επεξεργασία για μεγαλύτερη αντίθεση, χρώμα και σαφήνεια.   Το Xperia 5 προσφέρει, επίσης, τη λειτουργία «Creator» της CineAlta, εμπνευσμένη από την αναπαραγωγή χρωμάτων Master Monitor, προσφέροντας ακρίβεια χρωμάτων εν κινήσει. Όπως συμβαίνει και με το Xperia 1, το Xperia 5 έχει επίσης διαβάθμιση[i] […]

Το Xperia 5 φέρνει την κινηματογραφική αναλογία 21:9 σε μια μικρότερη κλίμακα, για μια εμπειρία προβολής που είναι σύμφωνη με την πρόθεση των δημιουργών.

 

Η Full HD+ OLED 21: 9 CinemaWide οθόνη 6,1 ιντσών είναι εξοπλισμένη με τις βραβευμένες τεχνολογίες  των BRAVIA® τηλεοράσεων της Sony με τεχνολογία X1™ για κινητά, που προσφέρει HDR (High Dynamic Range) επεξεργασία για μεγαλύτερη αντίθεση, χρώμα και σαφήνεια.

 

Το Xperia 5 προσφέρει, επίσης, τη λειτουργία «Creator» της CineAlta, εμπνευσμένη από την αναπαραγωγή χρωμάτων Master Monitor, προσφέροντας ακρίβεια χρωμάτων εν κινήσει. Όπως συμβαίνει και με το Xperia 1, το Xperia 5 έχει επίσης διαβάθμιση[i] τόνων 10-bit, ένας αριθμός που αντιπροσωπεύει μυριάδα χρωμάτων και παρέχει βαθύτερα μαύρα, ενώ τα χρώματα εμφανίζονται πιο φυσικά. Η οθόνη, μαζί με την πρωτότυπη, ανεπτυγμένη επεξεργασία εικόνας, υποστηρίζει ευρύ διάστημα χρωμάτων ITU-R BT.2020, καθώς και το DCI-P3 με Illuminant D65.

 

Η ψυχαγωγία ενισχύεται περαιτέρω από το Dolby Atmos, σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment, για μια εκπληκτική εμπειρία που σας καθηλώνει με απαράμιλλο ρεαλισμό, όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά αλλά και τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία του Xperia 5. Ενώ με τις τεχνολογίες ήχου της Sony, τον Hi-Res ήχο τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα[ii], τα DSEE HX και τα στερεοφωνικά ηχεία, έχετε τη δυνατότητα να ακούτε μουσική στην πιο καθαρή μορφή της.

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία ψυχαγωγίας, μπορείτε πλέον να απογειώσετε το παιχνίδι με τον βελτιωμένο «Game enhancer», που σας επιτρέπει να καταγράφετε το παιχνίδι σας με τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης σε 20fps και να συνθέσετε τη φωνή σας με τη δυνατότητα διαμόρφωσης της φωνής.

 

Μείνετε συνδεδεμένοι και διασκεδάστε, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας

Το Xperia 5 διαθέτει τη νέα λειτουργία «Smart connectivity» για να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο βέλτιστο δίκτυο. Χρησιμοποιεί τη μηχανή βαθιάς εκμάθησης της Sony,  (Neural Network Libraries) για την ανάλυση σημάτων Wi-Fi και την πρόβλεψη βραχυπρόθεσμων ζητημάτων συνδεσιμότητας. Η λειτουργία «Smart connectivity» θα μετατραπεί αυτόματα σε LTE, όταν προβλέπει οποιοδήποτε συμβιβασμό στη σύνδεση Wi-Fi, για να διασφαλισθεί ότι έχετε πάντα τη βέλτιστη συνδεσιμότητα.

 

Το Xperia 5 διαθέτει την τελευταία κορυφαία πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 855 με ενσωματωμένο μόντεμ X24 LTE για βελτιωμένη απόδοση με συνδεσιμότητα Gigabit LTE. Διαθέτει τεχνολογία 4 x 4 MIMO που υποστηρίζει όλες τις ζώνες εμβέλειας LTE, υποστηρίζοντας μοναδικά και τις χαμηλές ζώνες, έτσι ώστε να είστε συνδεδεμένοι ακόμα και σε περιοχές με ασθενή κάλυψη σήματος.

 

Το Xperia 5 διαθέτει επίσης τη λειτουργία «Smart Stamina», γρήγορη φόρτιση USB PD και μια μπαταρία 3140mAh για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

 

Συνδυάστε το Xperia 5 με το στυλ σας επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερα κομψά χρώματα: Μπλε, Κόκκινο, Μαύρο και Γκρι, που δημιουργούν μια κομψή αίσθηση βάθους και χρώματος. Θήκες σε αντίστοιχα χρώματα είναι επίσης διαθέσιμες για το Xperia 5, το «Style Cover View», το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε ειδοποιήσεις και περιεχόμενο ακόμη και όταν το κάλυμμα είναι κλειστό, το «Style Cover Back» που προστατεύει το τηλέφωνό σας από ατυχήματα και το νέο «Style Cover Leather».

 

Διαθεσιμότητα

Το Xperia 5 θα συνοδεύεται από το λογισμικό Android™ 9 Pie και θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2019. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουμε σύντομα.