Οργανώστε μια επανάσταση στο Safe House

«Viva la revolución»

Platform
 
Developer
 

«Viva la revolución»

Αν κάτι έχουμε μάθει από την ιστορία, μια επανάσταση δεν είναι ποτέ εύκολη. Με αυτό το σκεπτικό η LABS Games δημιούργησε το Safe House. Στο εν λόγω παιχνίδι αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός διευθυντή επιχειρήσεων της CIA στην φανταστική χώρα Kazitaire της Αφρικής. Το Safe House, βαθιά επηρεασμένο από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, σας αναθέτει ως αποστολή να ρίξετε το κομμουνιστικό καθεστώς της χώρας.

Σε αυτή την δουλειά δεν θα είστε μόνος σας, αλλά θα έχετε στην διάθεσή σας αρκετούς πράκτορες, τους οποίους όχι μόνο θα πρέπει να στέλνετε σε αποστολές, αλλά θα είστε υπεύθυνος για την εκπαίδευσή τους. Τα καθήκοντά σας δεν τελειώνουν εδώ όμως μιας και θα πρέπει να φροντίσετε για την διαχείριση του κρησφύγετου σας, το οποίο λειτουργεί σαν βάση επιχειρήσεων για το προσωπικό σας. Μερικά από τα δωμάτια που θα έχετε είναι το Spy Lounge, όπου θα στρατολογείτε και εκπαιδεύετε νέους κατασκόπους για τον σκοπό σας, τα Black Ops Barracks, για όταν χρειαστείτε μια πιο «άμεση» προσέγγιση στις αποστολές σας, και το Cryptology Office, όπου θα αποκρυπτογραφείτε μηνύματα των αντιπάλων σας και θα ξεκλειδώνετε έτσι νέες αποστολές.

Το Safe House τελείωσε επιτυχώς την καμπάνια του στο Kickstarter μαζεύοντας $6.544, ξεπερνώντας τον στόχο των $5.000 που είχε θέσει η LABS Games. Επιπλέον έχει γίνει ήδη αποδεκτό από το Steam Greenlight και θα κυκλοφορήσει κάπου στο φθινόπωρο του 2017.

Περισσότερα νέα για το Safe House