Τέλος Kickstarter για το Eagle Island

Με επιτυχία έληξε η καμπάνια του Eagle Island στο Kickstarter

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Μια ιστορία διάσωσης σε 16-bit

Με επιτυχία έληξε η καμπάνια του Eagle Island στο Kickstarter, συγκεντρώνοντας £25.054 από τον αρχικό στόχο των £20.000. Πρόκειται για έναν indie platformer τίτλο, με γραφικά 16-bit, με αρκετά metroidvania στοιχεία. Αναλαμβάνετε τον ρόλο του Quill, όπου μαζί με την κουκουβάγια του, τον Koji, προσπαθεί να σώσει τον αδερφό του, Ichiro, από την Armaura.  Αυτό που κάνει το Eagle Island να ξεχωρίζει όμως είναι ο χαρακτήρας που ελέγχετε στο παιχνίδι, καθώς από μόνος του δεν μπορεί να πολεμήσει τα τέρατα που συναντά στην περιπέτειά του.

Το σύστημα μάχης είναι από αυτή την άποψη ιδιαίτερο καθώς ο Koji χρησιμοποιείται σαν όπλο, το οποίο μπορείτε να πετάξετε προς 8 διαφορετικές κατευθύνσεις. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορέσετε να δώσετε επιπλέον χαρακτηριστικά στα χτυπήματά σας διαλέγοντας ανάμεσα σε φωτιά, πάγο και ηλεκτρισμό, με το καθένα να έχει το δικό του προτέρημα στην μάχη. Αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξοδεύοντας πετράδια, τα οποία αποκτάτε από ηττημένους εχθρούς.

Για την ώρα το Eagle Island βρίσκεται στα στάδια δημιουργίας και προβλέπεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2018 για PC, Mac και Linux. Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να δοκιμάσετε ένα demo του παιχνιδιού εδώ.

Περισσότερα νέα για το Eagle Island