Τέλος καμπάνιας Kickstarter για το All Walls Must Fall

Η εταιρία πίσω από το παιχνίδι είναι η inbetweengames

Platform
 

Πετυχημένο κλείσιμο με συγκέντρωση 36,576€

Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο για ένα παιχνίδι να έχει σενάριο βασισμένο σε εναλλακτική πραγματικότητα. Το All Walls Must Fall ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μιας και λαμβάνει χώρα στο Ανατολικό Βερολίνο του  2083, όπου ο Ψυχρός Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ. Οι δύο πλευρές του πολέμου πλέον έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που επιτρέπουν το ταξίδι πίσω στον χρόνο με σκοπό να σαμποτάρουν η μία την άλλη. Όμως η κατάσταση φτάνει σε ένα σημείο καμπής, όταν κάποιος καταφέρνει να πυροδοτήσει μια πυρηνική βόμβα και να καταστέψει ολόκληρο τον πλανήτη. Κι εδώ είναι που έρχεστε εσείς. Αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός κατασκόπου που έχει την δύναμη να γυρνάει πίσω στον χρόνο, με μοναδικό στοιχείο ότι κάτι συμβαίνει σε ένα κλαμπ του Ανατολικού Βερολίνου.

Το All Walls Must Fall είναι ένα ισομετρικό παιχνίδι, βαθιά επηρεασμένο από τίτλους όπως REZ, Syndicate και το αρχικό X-COM. Θα μπορείτε να προσεγγίσετε τον εκάτοστε στόχο σας με πολλαπλούς τρόπους, από απλή πειθώ μέχρι και χρήση πιο βίαιων μέσων. Σε περίπτωση που κάποια κίνησή σας δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε μπορείτε να επηρεάσετε τον χρόνο με διάφορους τρόπους πέρα από το να τον γυρίσετε απλώς προς τα πίσω.

Η εταιρία πίσω από το παιχνίδι είναι η inbetweengames και αποτελείται από άτομα που έχουν δουλέψει σε ΑΑΑ τίτλους όπως το Spec Ops: The Line και το Dead Island 2 όταν βρίσκονταν υπό την Jager. Η λήξη της υποστήριξης της εταιρείας πάνω στο παιχνίδι, ώθησε αυτούς τους τρεις developers να φύγουν από την Jager και να φτιάξουν κάτι δικό τους.

Η καμπάνια του All Walls Must Fall έληξε με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας παραπάνω από τα διπλάσια χρήματα από τον αρχικό στόχο των 15.000€. Το παιχνίδι βρίσκεται σε Closed Alpha στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν οι υποστηρικτές της καμπάνιας, με την Open Alpha και την ένταξη στο Early Access του Steam να γίνεται αργότερα μέσα στο έτος.

Περισσότερα νέα για το All Walls Must Fall