Το StarCraft Remastered έρχεται το καλοκαίρι

H Blizzard επιστρέφει στις ρίζες της, κυκλοφορώντας μια remastered έκδοση του πρώτου παιχνιδιού Star

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

H Blizzard επιστρέφει στις ρίζες της, κυκλοφορώντας μια remastered έκδοση του πρώτου παιχνιδιού StarCraft

starcraft

Η αναγέννηση του κλασσικού real-time strategy παιχνιδιού θα περιλαμβάνει 4K visuals, μοντέρνο online παιχνίδι και υποστήριξη LAN με Blizzard Friends και Matchmaking.

Η Blizzard δούλεψε ξανά πάνω σε όλα τα units, τα κτίρια και το περιβάλλον, ενώ βελτίωσε και τον ήχο του παιχνιδιού. Βίντεο σε μορφή κόμικ, αφηγούνται την αρχική ιστορία με φρέσκο χρωματισμό.

Ωστόσο, το gameplay παραμένει ως έχει, πολύ καλά νέα για τους ελιτιστές της σειράς StarCraft. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, που κυκλοφόρησε το 1998, ήταν ευρέως γνωστό για τις ασύμμετρες φυλές του και  το προσεγμένο του balance.

Το Starcraft Remastered περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι, καθώς και το expansion, Brood War. Τα καλά νέα είναι πως η Blizzard κάνει το original StarCraft δωρεάν και θα επιτρέπει σε αυτούς που το έχουν στην κατοχή τους, να παίξουν με αυτούς που έχουν το Remaster.

Περισσότερα νέα για το StarCraft Remastered

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.