Be Prepared: Τι να κάνετε πριν τον ερχομό του Patch 7.2 στο Legion

Το Patch 7.2 πλησιάζει. Φτιάξαμε μια λίστα με τι οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν πριν από το 7.2 και τι να αφήσουν για μετά

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Patch 7.2 πλησιάζει. Φτιάξαμε μια λίστα με τι οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν πριν από το 7.2 και τι να αφήσουν για μετά 

Pathfinder Μέρος πρώτο

Το δεύτερο μέρος του Broken Isles Pathfinder έρχεται. Μία βασική προϋπόθεση είναι να έχουμε κάνει το πρώτο κομμάτι του Broken Isles Pathfinder. Το πρώτο μέρος του Broken Isles Pathfinder, είναι το πιο χρονοβόρο μέρος αλλά είναι αρκετά εύκολο. Τα νέα επιτεύγματα απαιτούν από τους παίκτες να ολοκληρώσουν τα καινούρια invasions από την Legion (Defender of the Broken Isles), να γίνουν Revered με τη νέα faction (Legionfall Commander) και να εξερευνήσουν τη νέα ζώνη (Explore Broken Shore).

 35 Artifact Traits

Στο Patch 7.2 οι παίκτες που φτάνουν τα 35 Artifact Traits μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα νέο σύνολο ισχυρών traits, καθώς και τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα 3/3 traits σε 4/4. Οι παίκτες που ξεκλειδώνουν τα καινούρια χαρακτηριστικά θα μπορούν επίσης να κάνουν την ειδική αποστολή για ένα νέο Artifact Appearance όταν το Mage Tower θα είναι ενεργό. Αν δεν έχετε ακόμα πολλά Traits, μπορείτε να συνεχίσετε να μαζεύετε κανονικά Artifact Knowledge. Κάντε World Quests και αναζητήστε τις one-time quests που επιβραβεύουν πολλά AP.

Τι γίνεται όμως αν είστε πάνω από 35 Artifact Traits; Πάει ως εξής: στα 35 traits είναι το 7.2. questline, στα 36 για το πρώτο 7.2 trait, 41 για το δεύτερο, 46 για το τρίτο, και 51 για το τέταρτο. Έτσι εάν είστε στα πάνω από 35 traits μπορείτε να κάνετε μια παύση. Καθώς το Artifact Power επιστρέφει δυναμικά στο 7.2. Ωστόσο αν είστε μακριά από το 35, συνεχίστε το farming ώστε να αποκτήσετε τα νέα traits στο 7,2 ευκολότερα.

Τελειώστε το Class Campaign

Η ολοκλήρωση του class campaign παρέχει στους παίκτες ένα τρίτο artifact relic slot. Στο 7.2 το class campaign θα είναι η προϋπόθεση για νέα Order Hall quests. Αυτά τα νέα quest series δίνουν τα εξής:

 • Καινούριος class champion follower
 •  Rank 7 Order Advancement μετά την ολοκλήρωση του Champions Legionfall
 • Credit για το Breaching the Tomb
 • Ένα ιδιαίτερο επίτευγμα για την ολοκλήρωση όλων των Class Hall quest sets
 • Καινούριο toy Champion’s Salute

Max out Artifact Knowledge

Οι παίκτες που ολοκληρώνουν τα empowered traits στο Patch 7.2, καθώς και το questline για το flying mount τους, έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν είδη όπως τα pets και τα toys. Το ποσό του Artifact Power που απαιτείται για την επίτευξη του Power Ascended μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή.  Αλλά με το Artifact Knowledge έως 50 στο 7,2, θα δώσει τεράστιες ποσότητες Artifact Power με μορφή tokens. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε Artifact Knowledge research τακτικά ώστε να είστε στο 25 όταν έρθει το patch. Αν έχετε alts, υπάρχουν ειδικοί μηχανισμοί catch-up για να τους βοηθήσουν με το AK.

 

Farm Transmog Items

Με τα νέα transmog achievements που έρχονται στο 7,2 για τη συλλογή συνόλων από κάθε Raid και PvP, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε την προετοιμασία για αυτό το επίτευγμα. Την συλλογή απαρτίζουν 10 πλήρη σύνολα, συμπεριλαμβανομένων wrists, που επιβραβεύει με τον τίτλο the Stylist και στο 7.2 για το Next Top Model of Azeroth.

Reach Exalted for Paragon Rewards

Θα συνεχίσετε να μαζεύετε reputation πέρα από το Exalted στο Patch 7.2 με το Paragon system. Για κάθε 20,000 reputation πέρα από το Exalted με ένα faction, παίρνετε ένα rewards cache με πιθανότητα να κερδίστε ένα special item.

 • Highmountain Elderhorn – Highmountain Supplies από Supplies From Highmountain
 • Valarjar Stormwing – Valarjar Strongbox από Supplies From the Valarjar
 • Cloudwing Hippogryph – Farondis Chest από Supplies From the Court
 • Wild Dreamrunner – Dreamweaver Cache από Supplies From the Dreamweavers
 • Leywoven Flying Carpet – Nightfallen Cache από Supplies From the Nightfallen
 • Sira’s Extra Cloak – Warden’s Supply Kit από Supplies From the Wardens

Αποθηκεύστε Crafting Materials

Οι Crafters θα μπορούν να φτιάξουν ilvl 940 BoE legendaries στο Patch 7.2. Τα materials για αυτά θα βρίσκονται σε ζήτηση, αν και το κάθε legendary έχει το δικό του questline όποτε θα αργήσουν να φανούν στην αγορά:

 • Celumbra, the Night’s Dichotomy: Bolt of Shadowcloth, Bolt of Starweave, Nethershard Essence, 65 Blood of Sargeras, 125 Imbued Silkweave, Sharp Spritethorn, Runic Catgut
 • The Sentinel’s Eternal Refuge: Wisp-Touched Elderhide, Nethershard Essence, 65 Blood of Sargeras, 250 Stonehide Leather
 • Vigilance Perch: Prime Wardenscale, Nethershard Essence, 65 Blood of Sargeras, 250 Stormscale
 • Rethu’s Incessant Courage: Hammer of Forgotten Heroes, Nethershard Essence, 65 Blood of Sargeras, 125 Demonsteel Bar

Level Battle Pets για Dungeons

Το πρώτο battle pet dungeon της Blizzard έρχεται στο 7.2! Αυτό το pet dungeon έχει beginner mode ( Wailing Critters) και advanced mode ( Pet Battle Challenge: Wailing Caverns). Εάν ξεκινάτε το pet battling τώρα, απλά level τα pets στο επίπεδο 25 για το πρώτο dungeon.

Πράγματα που μπορείτε και να αναβάλετε (ή να μην κάνετε καν)

 • Ahead of the Curve: Ahead of the Curve: Gul’dan και Ahead of the Curve: Helya θα συνεχίσουν και στο 7.2. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να αποκτήσουν αυτά τα achievements εφόσον ανοίξει το Tomb of Sargeras κάποια στιγμή μέσα στο 7.2.
 • Mythic Dungeon Attunements: Στο Patch 7.2 τα The Arcway, Court of Stars, Lower Karazhan και Upper Karazhan θα μπουν στα Random Legion Heroic. Αυτά τα dungeons θα είναι σε Mythic difficulty στο 7.1.5 και θέλουν έξτρα questing. Εάν θέλετε τα dungeons μόνο για το lore, περιμένετε μέχρι το 7.2 που θα είναι πιο εύκολο.
 • Μαζεύοντας AP για το Cap: Μην μαζεύετε Artifact Power tokens εάν είστε capped, καθώς δεν θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε στο empowered weapon στο 7.2. Όταν ολοκληρωθεί το quest για το empower του artifact και ξεκλειδωθούν και άλλα traits, τα tokens χάνονται.
 • Ξεκλειδώνοντας το Obliterum Forge: Το Obliterum Forge στο 7.2 χάνει το quest requirement. Αναμονή λοιπόν στο quest Trial By Fel Fire και περιμένετε το 7.2 για να ξεκλειδωθεί πιο εύκολα το forge.
 • Farming Reputation Tokens για το Exalted: Με την εισαγωγή των Paragon Rewards για κάθε 20k reputation past Exalted στο 7.2, πολλοί παίκτες πιστεύουν ότι είναι χρήσιμο να μαζεύουν Reputation tokens για να τα χρησιμοποιήσουν όταν ξεκινήσει το 7.2 Paragon grind. Δεν γίνεται. Η Blizzard ξεκαθάρισε ότι αυτά τα reputation tokens δεν θα λειτουργούν πέρα από το Exalted. Παράδειγμα: Greater Valarjar Insignia 

 

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Legion

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.