Γίνετε κυνηγός επικηρυγμένων στο Huntdown!

Πρακτικά το Huntdown είναι ένα παιχνίδι-φόρος τιμής σε ταινίες του ’80 όπως το Robocop,

Ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα 80’s

Το Huntdown είναι ένα παιχνίδι βγαλμένο κατευθείαν από τις παλιές εποχές του gaming και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή που κάποιος το βλέπει.  Η Easy Trigger Games, δημιουργός του παιχνιδιού και με έδρα την Σουηδία, φαίνεται να αποδίδει αυτή την αίσθηση με μεγάλη επιτυχία. Το σενάριο του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα στο μέλλον, με τις συμμορίες να έχουν τόσο μεγάλη δύναμη, που η αστυνομία αναγκάζεται να προσλαμβάνει κυνηγούς επικηρυγμένων με την ελπίδα πως θα βελτιώσουν την κατάσταση. Κι εδώ είναι που έρχεστε εσείς.

Σκοπός σας στο Huntdown είναι να φτάσετε στο τέλος της πίστας, σε κλασσικό στυλ 2D παιχνιδιών και να πιάσετε τους αρχηγούς της κάθε εγκληματικής οργάνωσης. Μπορείτε να παίρνετε τα όπλα που ρίχνουν οι εχθροί που σκοτώνετε, να κρύβεστε πίσω από κουτιά, τα οποία μπορούν να καταστραφούν, ακόμα και να πυροβολήσετε βαρέλια που με την έκρηξή τους θα αφανίσουν οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά τους. Το παιχνίδι επιτρέπει την χρήση local co-op 2 παικτών, κάτι που το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Πρακτικά το Huntdown είναι ένα παιχνίδι-φόρος τιμής σε ταινίες του ’80 όπως το Robocop, με την synth μουσική, τους κακούς με τα δερμάτινα, εκρήξεις και κλισέ ατάκες τύπου «Make a healthy living, by making living unhealthy». Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC και αναμένεται στα τέλη του 2017.