Σκληρές μάχες σας περιμένουν στο Old Time Hockey

Ύπουλα χτυπήματα, λαδωμένοι διαιτητές και μια αυθεντική εμπειρία

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Ύπουλα χτυπήματα, λαδωμένοι διαιτητές και μια αυθεντική εμπειρία

Έχετε δει ποτέ ταινίες με πρωταγωνιστές μια ομάδα χόκει; Με το αίμα να πέφτει αρκετά συχνά στον πάγο και το βρίσιμο μεταξύ των παικτών να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο; Όταν παίξατε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν αναρωτηθήκατε που είναι όλα αυτά; Με την EA να έχει την αποκλειστικότητα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που έχει να κάνει με αθλήματα, το Old Time Hockey φαίνεται σαν μια προσπάθεια με μικρή πιθανότητα επιτυχίας. Όμως το Old Time Hockey δεν είναι σαν τα άλλα καλογυαλισμένα παιχνίδια χόκει που υπάρχουν.

Το εν λόγω παιχνίδι μας γυρνάει πίσω στην δεκαετία του ’70, όπου το χόκει ήταν ένα πολύ σκληρό άθλημα. Σύμφωνα με την V7 Entertainment, δημιουργό του παιχνιδιού: «Ζήστε το χόκει όπως θα έπρεπε να παίζεται, σε αυτό το old-school arcade παιχνίδι χόκει, όπου το αίμα στον πάγο ήταν ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Αφάνες, παχιά μουστάκια, καθόλου κράνη, βρώμικα χτυπήματα, μάχες με τα μπαστούνια, πουλημένοι διαιτητές και άσχημο λεξιλόγιο – αυτό είναι το Old Time Hockey. Οι παίκτες σε αυτό το πρωτάθλημα ζουν με έναν απλό κανόνα: Μην κοιτάς τον δίσκο, απλά χτύπα τον παίχτη.»

Η ρετρό αισθητική του Old Time Hockey δεν σταματάει εδώ, καθώς επιτρέπει σε δύο παίκτες του να παίξουν από τον ίδιο υπολογιστή ή κονσόλα, θυμίζοντας παλιότερες εποχές του gaming γενικότερα. Στο παιχνίδι υπάρχει η δυνατότητα campaign mode, όπου θα αναλάβετε τον έλεγχο μιας ομάδας και να την οδηγήσετε στην κορυφή.

Το Old Time Hockey θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου για PS4 και Steam και αργότερα για Xbox One και Switch.