Ανακοίνωση του My Memory Of Us

Το My Memory Of Us λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο,

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Ένα μικρό μάθημα ιστορίας μέσα από άλλη οπτική

Το να μετατρέψει κανείς σε παιχνίδι μια από τις πιο μελανές σελίδες του 20ού αιώνα και μάλιστα από την οπτική ενός παιδιού είναι μια πολύ ριψοκίνδυνη κίνηση. Όμως αυτή η πρόκληση φαίνεται να αρέσει στην πολωνική Juggler Games, δημιουργό του My Memory Of Us. Το παιχνίδι είναι μια αλληγορία για την κατοχή της Πολωνίας από τις ναζιστικές δυνάμεις κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου και εκεί στεγάστηκαν τα περισσότερα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Το My Memory Of Us λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο, με τον Evil King να έρχεται στην χώρα του πρωταγωνιστή και να ξεχωρίζει τον πληθυσμό σε καλούς και κακούς. Ως παιδί συναντάτε ένα κορίτσι, με το οποίο κάνετε παρέα, παρ’ όλο που ανήκετε σε διαφορετικές κατηγορίες. Αντί για ναζί, θα έχετε να αντιμετωπίσετε τα ρομπότ του Evil King, τα οποία δεν αποδέχονται το να κάνετε παρέα με την φίλη σας.

Σύμφωνα με τον creative director του My Memory Of Us, Jakub Jabłoński:

«Το My Memory of Us, είναι ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους μας. Θέλαμε να πούμε την ιστορία τους στον κόσμο, τις σκληρές εμπειρίες των παιδικών τους χρόνων, την νοσταλγία τους, την επιθυμία τους για πραγματική φιλία αλλά και το πως ενωμένοι αντιμετώπισαν τους κινδύνους του πολέμου.»