Τέλος του Kickstarter για το UnDungeon

…εφτά πιθανές εκδόσεις της Γης έχουν ενωθεί σε μια, μέσα από ένα γεγονός το οποίο ονομάζουν…

Ταξίδι σε μια νέα Γη

Αν είστε λίγο εξοικειωμένοι με την Φυσική, τότε πρέπει σίγουρα να έχετε ακούσει για την θεωρία των παράλληλων συμπάντων. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν, μια παράλληλη Γη, όπου ο homo sapiens δεν είναι το είδος που εξελίσσεται στον πλανήτη, αλλά κάποιο εξωγήινο είδος. Τα σύμπαντα αυτά είναι άπειρα, οδηγώντας σε άλλες τόσες διαφορετικές πιθανότητες. Τώρα, φανταστείτε πως όλα αυτά τα σύμπαντα συγκεντρώνονται σε ένα και έχετε το σενάριο του UnDungeon. Πιο συγκεκριμένα εφτά πιθανές εκδόσεις της Γης έχουν ενωθεί σε μια, μέσα από ένα γεγονός το οποίο ονομάζουν αυτοί που επιβίωσαν ως «The Shift». Προφανώς οι άνθρωποι έχουν εξελιχθεί διαφορετικά σε κάθε σύμπαν, το οποίο οδηγεί σε πολλές συγκρούσεις, κάνοντας αυτή την Γη ένα χαοτικό πεδίο μάχης.

Σε αυτόν τον νέο κόσμο εμφανίζονται εφτά Heralds, έναν από τους οποίους θα διαλέξετε για χαρακτήρα σας. Αυτό που τους κάνει ιδιαίτερους είναι ότι έχουν στην κατοχή τους ένα αντικείμενο, το Core, που συνδέεται με την φύση του Shift και τους ωθεί να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον νεοσύστατο κόσμο. Σε αντίθεση με πολλά rogue-like παιχνίδια, στο Undungeon, αν και το Core θα αναγεννήσει τον Herald σε περίπτωση που πεθάνει, θα τον στείλει σε έναν διαφορετικό κόσμο, αναγκάζοντάς τον να ξανά ξεκινήσει την αναζήτησή του.

Οι μάχες έχουν αρκετά γρήγορο ρυθμό και περιλαμβάνουν ένα μηχανισμό με το όνομα Energy Points, τους οποίους χρησιμοποιείτε για οποιαδήποτε ικανότητά σας, με σκοπό να αποτραπεί το ability-spamming. Όσον αφορά τα γραφικά του UnDungeon, αυτά είναι κατά το 90% ζωγραφισμένα με το χέρι πίξελ σε συνδυασμό με 3D σχεδιασμό για μερικά πιο μεγάλα σχέδια.

Το UnDungeon τελείωσε με επιτυχία την καμπάνια του στο Kickstarter έχει εγκριθεί από το Steam Greenlight και αναμένεται το 2018 για PC, Mac, Linux, PS4, Xbox One και Switch.