Αλλαγές στο ranked play;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο Bed Brode

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο Bed Brode

bo3

Μερικές φορές το να προχωρήσετε στο ladder φαντάζει δύσκολο, καθώς χρειάζεται μεγάλο αριθμό παιχνιδιών για να φτάσει κάποιος στο Legend. O Ben Brode μαζί με τον συνεργάτη του, Dean Ayala, έκαναν λόγο για πιθανές αλλαγές.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει καλύτερο το ladder είναι οι εξής. Περισσότερα αστέρια σε win streak και να υπάρχει win streak μετά το rank 5, με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο μπορεί να φτάσει κάποιος στο rank 5 γρηγορότερα, αφού πολλοί παίκτες σταματάνε σε αυτό το rank καθώς έχει τα ίδια rewards με το Legend, αλλά μπορεί να φτάσει και στο Legend πιο εύκολα. Ένας  άλλος στόχος του Ben Brode και της ομάδας του είναι να μειώσουν τους παίκτες που βρίσκονται στο rank 20 ώστε να γίνει καλύτερη η εμπειρία για τους νέους στο παιχνίδι.

Επίσης, δε θέλουν να αυξηθούν οι παίκτες που φτάνουν στο Legend λόγω της ευκολίας του παιχνιδιού, επειδή θα υπάρξει κίνδυνος να χάσει τη σημασία του. Στην άλλη πλευρά του game έχουμε την Arena, στην οποία δεν έχει προγραμματιστεί καμιά αλλαγή για το κοντινό μέλλον.

Καταλήγοντας, δήλωσαν πως τα Pirate decks που υπάρχουν σε αφθονία αυτή τη στιγμή στο ladder, βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο της Blizzard αν και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft
Tags