It All Starts Here | 2017 NA LCS Spring Split

Στην Αμερική δεν λυπήθηκαν τα χρήματά τους. Έφεραν νέους παίκτες και έχουν βλέψεις. Αναμένουμε θέαμα!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στην Αμερική δεν λυπήθηκαν τα χρήματά τους. Έφεραν νέους παίκτες και έχουν βλέψεις. Αναμένουμε θέαμα!

Το χρήμα ρέει άφθονο στην αμερικανική σκηνή. Βλέπουμε ομάδες μπάσκετ (Philadelphia 76ers) και μεγαλοεπιχειρηματίες/διάσημους να δείχνουν ενδιαφέρον για επένδυση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ομάδες να έχουν ευχέρεια να πάρουν παίκτες από το «πάνω ράφι». Πολλές ομάδες ενισχύθηκαν, άλλες βασίστηκαν στον κορμό από την προηγούμενη σεζόν, άλλες ποντάρουν σε εντελώς νέα πρόσωπα. Αυτό είναι το NALCS, και ξεκινάει άμεσα! Πολλά τα όνειρα των παικτών που συμμετέχουν, όπως φαίνεται στο παρακάτω trailer του LoL eSports:

Αν δούμε κάθε roster χωριστά, αμέσως παρατηρούμε μεγάλα ονόματα, σε κάθε ομάδα, οπότε και όποια ανάλυση με ξεκάθαρες προβλέψεις για το ποια ομάδα θα πάρει την τελική νίκη στο Spring Split πάνε…. στον κάδο. Παρόλα αυτά, ας δούμε πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες και ποιες θα είναι οι βλέψεις τους φέτος.

Team Solomid

Το roster είναι πάνω-κάτω το ίδιο της περσινής σεζόν. Η μόνη αλλαγή είναι ο WildTurtle που παίρνει τη θέση του Doublelift, που κάνει ένα break από την επαγγελματική σκηνή. Ίσως να έπεσε επίπεδο με αυτό, αλλά η παρέα του Bjergsen αποτελεί μια σταθερή δύναμη και εύκολα σχετικά θα βρεθεί στις πρώτες 4 θέσεις κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

FlyQuest

Ένα mix από βετεράνους-πρώην παίκτες της Cloud 9 και ταλέντα, η μετονομασία της Cloud 9 Challenger φέρνει στη σκηνή τα παλιά γνωστά πρόσωπα. Ο Hai είναι η ηγετική μορφή στο Mid, με το τέλειο shotcalling του. Πολύ θα μετρήσει η εμπειρία γι’ αυτή την ομάδα, που στοχεύει σίγουρα για τα μέσα της βαθμολογίας. Μπορεί και πιο ψηλά.

Echo Fox

Με σταρ τους Looper στο Top, Froggen Mid και Keith ADC, η ομάδα του Rick Fox με την προσθήκη του πρώτου έκανε ένα σημαντικό ποιοτικό άλμα, που μάλλον θα δώσει ώθηση στους Echo να τα πάνε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα Splits. Πολύ καλύτερα.

Cloud 9

Η παραδοσιακή δύναμη του NA κράτησε σχεδόν ατόφιο το roster. Σταθερή αξία ο Impact, φέτος θα έχει περισσότερο ανταγωνισμό στο Top lane, λόγω των προσθηκών γνωστών…συμπατριωτών στις άλλες ομάδες. Ο Contractz είναι το νέο πρόσωπο, που πολύ θεωρούν ένα μεγάλο ανερχόμενο ταλέντο της Αμερικής. Οι άλλοι παίκτες είναι πλέον γνωστοί και δεν απογοητεύουν Η σταθερότητα θα χαρακτηρίσει τη φετινή πορεία των Cloud 9. Περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν μέταλλο μεγάλης ομάδας. 3η με 5η θέση μάλλον.

Team Envy

Ίσως η ομάδα με το πιο μέτριο roster – στα χαρτιά πάντα – θα έχει δυσκολίες. Ο Seraph και ο Apollo ίσως καταφέρουν να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα, αλλά φαντάζει δύσκολο για όλη την κανονική περίοδο.

Team Dignitas

Επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις των fans των Dignitas. Και όχι τυχαία. Με σπουδαίες προσθήκες μπορούν – περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια – να έχουν βλέψεις για την κορυφή. Στα χαρτιά, μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, με τους Ssumday, Chaser και Xpecial να ξεχωρίζουν. Σίγουρα Top3. Στα χαρτιά και πάλι.

Phoenix1 

Άλλη μια ομάδα που έκανε έξυπνες και ποιοτικές μεταγραφές. Πολύ δυνατό bot lane με Arrow/Adrian και τον έμπειρο Ryu στο Mid. Το Top και Jungle θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ίσως γι’ αυτό θα παλέψουν για 3η-5η θέση.

Counter Logic Gaming

Οι CLG δεν άλλαξαν καθόλου. Άλλαξαν οι άλλοι, και άλλαξε το meta. Αλλά ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, και με αυτή τη νοοτροπία θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν να είναι παραδοσιακά μια ομάδα που παλεύει για τις πρώτες θέσεις.

Immortals

Αρκετές αλλαγές στους Immortals, κυρίως λόγω της φυγής των Huni και Reignover, αλλά με Flame στο Top και έναν Pobelter στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Μπορεί να συναντήσουν δυσκολίες στην αρχή, αλλά στα χαρτιά και αυτό το σύνολο είναι καλό.

Μα υπάρχουν κακές ομάδες τελικά; Όχι ! Πραγματικά, το NA LCS 2017 δείχνει πιο αμφίρροπο από ποτέ, με ομάδες που έχουν – σχεδόν – ίσες πιθανότητες για τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά μόνο μια θα το κατακτήσει. Το θέαμα που αναμένουμε είναι απίθανο! Έτοιμοι λοιπόν για το NALCS Spring Split 2017; It all starts here.

Stay tuned!

Περισσότερα νέα για το League of Legends