Πάρε τον έλεγχο ενός δεινοσαύρου στο Saurian!

Πρόκειται για ένα open-world survival παιχνίδι,

Platforms
 

Το νέο έτος προμηνύεται υποσχόμενο

Όταν το έβαλαν στο Kickstarter, οι ιδρυτές της Urvogel Games LLC, δεν είχαν ιδέα ότι το παιχνίδι τους θα λάμβανε τόσο μεγάλη υποστήριξη. Το όνομα αυτού είναι Saurian. Πρόκειται για ένα open-world survival παιχνίδι, στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός δεινοσαύρου. Βέβαια αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η έρευνα των δημιουργών του τίτλου σε συνεργασία με μια ομάδα παλαιοντολόγων, με σκοπό την ακριβέστερη αναπαράσταση των δεινοσαύρων της Κρητιδικής Περιόδου. Η ακρίβεια συνεχίζει στην περιοχή όπου εκτυλίσσεται το Saurian, ονόματι Hell Creek, που υπήρχε πριν 66 εκατομμύρια χρόνια και σήμερα βρίσκονται εκεί οι πολιτείες Γουαϊόμινγκ, Μοντάνα και Β. και Ν. Ντακότα.

Η ζωή ενός δεινοσαύρου, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Με το που ξεκινήσετε, το Saurian σας βάζει στον ρόλο ενός νεογέννητου δεινοσαύρου, όπου και θα πρέπει να φροντίσετε για τις βασικές ανάγκες του, οι οποίες θα αντιπροσωπεύονται από γνώριμα στατιστικά όπως stamina, thirst, hunger, τα οποία αν αποτύχετε να κρατήσετε σταθερά θα σημάνουν το τέλος σας. Ταυτόχρονα θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για τα σαρκοβόρα τα οποία θα θελήσουν να σας κάνουν το επόμενο γεύμα τους, αλλά και φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, που θα αλλάξουν άρδην το περιβάλλον τριγύρω σας.

Κατά την διάρκεια της καμπάνιας του στο Kickstarter, το Saurian κατάφερε να μαζέψει το τετραπλάσιο ποσό χρημάτων από αυτά που είχε θέσει ως αρχικό στόχο. Λόγω αυτής της επιτυχίας, στο παιχνίδι έχουν προστεθεί 2 νέοι δεινόσαυροι για τους παίκτες, διαφορετικά δέρματα για αυτούς(έχετε δει ποτέ αλμπίνο δεινόσαυρο;), και τελευταίο και πιο σημαντικό, η δυνατότητα για multiplayer.

To Saurian αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2017, ως Early Access στο Steam.