Στο Steam Greenlight το Goblins of Elderstone

Το city management είναι ένα ιδιαίτερο είδος παιχνιδιών, όπου

Platform
 
Developer
 

Θέλετε να έχετε την δική σας φυλή από Goblin;

goblins-of-elderstone

Το city management είναι ένα ιδιαίτερο είδος παιχνιδιών, όπου – όπως υποδεικνύει και το όνομα- καλείστε να αναλάβετε την διοίκηση και την ανάπτυξη μιας λειτουργικής πόλης. Την όλη εμπειρία του είδους έχει συνδυάσει με τον κόσμο του φανταστικού η εταιρία Lost Goblin στο παιχνίδι της Goblins of Elderstone. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναλαμβάνετε τον ρόλο του ηγέτη μιας φυλής από Γκόμπλιν με σκοπό την δημιουργία μιας πανίσχυρης αυτοκρατορίας στον κόσμο του Elderstone. Τα Γκόμπλιν όπως είναι γνωστό από διάφορα έργα φαντασίας είναι μια φυλή που δεν φημίζεται για την δημιουργία πόλεων ή γενικότερα πολιτισμού, αντιθέτως, αποτελούν μια διαρκή απειλή για τις υπόλοιπες φυλές.

Έτσι και στο Goblins of Elderstone, η άγρια φύση των Γκόμπλιν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και από μόνα τους δεν είναι αγρότες, άρα θα πρέπει να στέλνετε ομάδες για να ανιχνεύουν -και ίσως- να λεηλατήσουν νέες περιοχές. Ακόμα και ο σχεδιασμός των πόλεών σας δεν ακολουθεί τα κλασσικά παιχνίδια του είδους, με τις πόλεις σας να μην έχουν γραμμική δομή. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε την πολιτική κατάσταση μέσα στην φυλή σας, γιατί σε περίπτωση που αποτύχετε να λειτουργήσετε σαν αρχηγός, θα επικρατήσει αναρχία και τα Γκόμπλιν θα ξεκινήσουν να σκοτώνονται μεταξύ τους για την εξουσία.

goblins-of-elderstone2

Με πάνω από 30 είδη πόρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χτίσετε την αυτοκρατορία σας, μπορείτε μεν να παίξετε το παιχνίδι σας πολέμαρχος κατακτώντας ό,τι βρεθεί στον ορίζοντά σας, αλλά μπορείτε να κυριαρχήσετε με τον πλούτο σας δημιουργώντας μια πανίσχυρη οικονομία, που θα σας καταστήσει ως ικανότατο έμπορο. Μια τρίτη επιλογή που σας δίνεται, είναι ένα πιο θρησκευτικό μονοπάτι, με το να γίνετε ο εκπρόσωπος ενός θεού στον κόσμο του Elderstone. Σε συνδυασμό με τα τυχαία γεγονότα που θα αντιμετωπίζετε ανά καιρούς, το παιχνίδι εγγυάται πως κάθε παρτίδα που θα ξεκινήσετε θα είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Το Goblins of Elderstone βρίσκετε στο Steam Greenlight και αν επιθυμείτε μπορείτε να το ψηφίσετε εδώ.