Ελεύθερος ο Forgiven, ψάχνει για εκτός Ευρώπης

O Forgiven ψάχνει για ομάδα καθώς το συμβόλαιό του με τους H2K έχει λήξει

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

O Forgiven ψάχνει για ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του με τους H2K έχει λήξει

3e91be3c8b12fff9d38c2e6b25db2107

Μόλις λίγους μήνες μετά την επανένταξή του στους H2K, ο Κωνσταντίνος «Forgiven» Τζωρτζίου ανακοίνωσε ότι είναι ανοικτός σε νέες προτάσεις μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Η χρονιά που μας πέρασε είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για το Forgiven. Ξεκίνησε στο roster των H2K και το Φεβρουάριο ήρθε αντιμέτωπος με την υποχρεωτική εννιάμηνη στρατιωτική του θητεία. Το Μάρτιο, οι Η2Κ ανακοίνωσαν ότι πήραν μια προσωρινή αναβολή, αλλά ο Forgiven τότε αποφάσισε να ενταχθεί στους Origen. Ωστόσο, τον Ιούλιο ωστόσο επέστρεψε στους Η2Κ.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του πήρε μέρος στα Worlds, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, χάνοντας από Samsung Galaxy. Έχοντας λοιπόν κατακτήσει και αυτό το στόχο του, επιδιώκει πλέον μια νέα εμπειρία εκτός Η2Κ και μάλλον εκτός Ευρώπης.

Αναλυτικά, στο λογαριασμό του στο Facebook ανέβασε: «Εδώ και μερικές μέρες το συμβόλαιό μου με τους Η2Κ έχει λήξει. […] Θα προτιμούσα να μην παραμείνω στο EU, καθώς είναι μια στάσιμη περιοχή (region) από πολλές απόψεις. Θα ήθελα να εξερευνήσω μια νέα περιοχή, δηλαδή να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση».  Αναφέρει επίσης ότι θα έπαιζε «κυριολεκτικά οπουδήποτε» με τις Κίνα, Ωκεανία και Αμερική να αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς του. Θέτει όμως κάποιες προδιαγραφές για τους παίκτες και την ομάδα που θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Τουλάχιστον 2 από τους 4 πιθανούς συμπαίκτες μου θα πρέπει να μπορούν να επικοινωνήσουν/μιλήσουν στα αγγλικά και να υπάρχει ένα κατάλληλο προπονητικό team, με εμπειρία από επαγγελματική σκηνή League of Legends»

Όσον αφορά τους Η2Κ λέει: «Είμαι ευγνώμων που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στα Worlds για πρώτη φορά και η πόρτα μου θα είναι ανοικτή πάντα στους Η2Κ. Σε περίπτωση που διατηρήσουν ένα δυνατό roster για το Season 7 και μου κάνουν μια προσφορά, όλα είναι πιθανά».

Σε περίπτωση που μια αξιόλογη προσφορά δεν προκύψει, ο Forgiven θα παραμείνει στην Ελλάδα και κλείνοντας είπε: «Ανοικτός σε όλες τις προσφορές. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω».

Περισσότερα νέα για το League of Legends