Deck of the week: Miracle Rogue

We got the best deals anywhere

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

We got the best deals anywhere

truebee

Με το παραπάνω deck, ο παίκτης της ομάδας των OBC GameSpace, Truebee, κατάφερε να φτάσει ως και rank 4 Legend. Το Miracle Rogue άρχισε να ανεβαίνει σε δημοτικότητα αμέσως μετά το patch, όπου μπήκε το nerf στον YoggSaron, αλλά και σε άλλες κάρτες.

Μας είπε πώς ανέκαθεν το Miracle ήταν ένα από τα αγαπημένα του deck και επέλεξε την έκδοση με Leeroy και Questing Adventurer, γιατί είναι πιο γρήγορη από τη λίστα η οποία περιέχει Malygos. Όντας πιο γρήγορη, γίνεται η πλέον κατάλληλη για το ladder. Βέβαια, η αρχική λίστα περιέχει δύο Sap και ένα Shadow Strike. Ο Truebee έκανε το αντίθετο, καθώς τα Shadow Strike λειτουργούν καλύτερα ενάντια σε Shaman.

Χρησιμοποιώντας δύο Swashburglar, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα στο αρχικό χέρι ως one drop, αλλά και στο mid game για combo enabler, μπορεί επίσης να κάνει buff τον Van Cleef και τους Questing Adventurers. Μας είπε πως θεωρεί βασική κάρτα του deck το Conceal, καθώς προστατεύει τα minions σας από targeted removal και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε «τεράστιους» Questing Adventurers.

Το Miracle Rogue είναι αρκετά καλό ενάντια σε Control Warrior και Druid, ενώ με Shaman δεν τα πάει άσχημα όπως μας είπε ο Truebee. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του με το deck.

win-rate

Ευχαριστούμε τον Truebee για αυτό το μικρό guide και αν θέλετε να δείτε και άλλα deck του, μπορείτε να ακολουθήσετε την προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft
Tags