Riot Games: Οι fans συνεισφέρουν στο τελικό έπαθλο των Worlds!

Τι ποσό θα πάρουν οι ομάδες μαζί τους στον δρόμο της επιστροφής;

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τι ποσό θα πάρουν οι ομάδες μαζί τους στον δρόμο της επιστροφής;

prize-eng

Πρόσφατα, η Riot Games, έδωσε στην δημοσιότητα το νέο ποσό που έχει συγκεντρωθεί για τα έπαθλα των Worlds.

«Ομολογουμένως, ο μήνας που πέρασε ήταν απίστευτος από την άποψη των παιχνιδιών, που οδήγησαν μέχρι τους τελικούς στο Staples Center του Los Angeles στην Καλιφόρνια. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας ακολουθήσατε σε όλο το δρόμο από την Βόρεια Αμερική και που υποστηρίξατε τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, σε αυτό το ταξίδι τους με σκοπό να σηκώσουν το Summoner’s Cup!

Σας φέρνουμε λοιπόν, μία γρήγορη ενημέρωση σχετικά με το τελικό ποσό που θα πάρουν οι ομάδες μαζί τους στην επιστροφή, συμπεριλαμβανομένων και όλων των εσόδων από τις αγορές που έκαναν οι fans από τον Championship Zed αλλά και από τα Championship Ward Skins.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, το συνολικό prize pool έχει ανέλθει στα $5.07 MM! Μην ξεχνάτε πως ακόμα μπορείτε να στηρίζετε και να διαμορφώσετε το τελικό prize pool, μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου όπου και αμέσως μετά θα ανακοινώσουμε το τελικό ποσό!»

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.