WWE 2K17 | Review

Welcome to Suplex City

Welcome to Suplex City

wwe2k17_goldberg_banner

To WWE 2K17 είναι ένα professional wrestling που αναπτύχθηκε από Yuke’s/ Visual Concepts και εκδόθηκε από 2K Sports. Κυκλοφόρησε για PS4, PS3, Xbox 360 και Xbox One στις 11 Οκτωβρίου. Η PC έκδοση του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και θα περιλαμβάνει όλα τα DLC (όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια). Είναι ο 18ος WWE τίτλος και ταυτόχρονα ο 4ος που αναπτύχθηκε απ’ την 2K.

O φετινός τίτλος της σειράς δεν περιλαμβάνει Showcase Mode και λόγω αυτού, οι developers αποφάσισαν να εστιάσουν στο MyCareer και WWE Universe Mode. H εταιρεία δήλωσε πως υπήρχαν πολλές ιδέες για Showcases με διάφορους superstars, όπως του Brock Lesnar. Παρόλα αυτά, έπρεπε να συμπεριληφθούν ιστορικοί superstars που δεν είναι διαθέσιμοι. Συνεπώς, εστίασαν πλήρως στο MyCareer/Universe Mode και στη βελτίωση του gameplay γενικότερα.

wwe-2k17-1

Στο WWE 2K17 κάνουν το ντεμπούτο τους superstars όπως οι AJ Styles, Sasha Banks, American Alpha, Charlotte και πολλοί ακόμη. Όσοι είχαν προπαραγγείλει το παιχνίδι, έλαβαν τον Goldberg ως pre-order bonus. Αντίστοιχα, η NXT Edition περιλαμβάνει εκτός του Goldberg, το NXT Enhancement pack. Το NXT Enhancement pack σας δίνει πρόσβαση στους εξής superstars: Apollo Crews, Nia Jax και Shinsuke Nakamura. Νέοι WWE wrestlers που εντάχθηκαν στο ενεργό roster πρόσφατα, δεν συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι. Στην πορεία αναμένεται να ενταχθούν περισσότεροι WWE legends και superstars, μέσω των DLC που θα κυκλοφορήσουν.

Mια απ’ τις νέες και σημαντικές προσθήκες, είναι το backstage brawling, που σας δίνει την δυνατότητα να παλέψετε μέσα στο κοινό και πίσω στα παρασκήνια. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα απ’ τα αντικείμενα που υπάρχουν, για να χτυπήσετε τον αντίπαλό σας. Για να πάτε πίσω στα παρασκήνια, πρέπει να βρίσκεστε πάνω στο stage και να κατευθυνθείτε στο σημείο που πραγματοποιούν την είσοδό τους στο ring οι wrestlers. Για να κάνετε trigger τον μηχανισμό αυτό όμως, ο αντίπαλός σας πρέπει να είναι στο ίδιο σημείο με εσάς. Παρόλο που είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το συγκεκριμένο feature σε wwe παιχνίδι της 2K, η δυνατότητα αυτή υπήρχε στο WWE Smackdown VS Raw 2007.

wwe-2k17-2

Όσοι είχαν παίξει το WWE 2K16, γνωρίζουν πως η αλληλεπίδραση με αντικείμενα όπως σκάλες και τραπέζια, ήταν «μη φυσιολογική». Τα τραπέζια πολλές φορές δεν έσπαγαν, ενώ οι σκάλες μετακινούνταν με τον οποιοδήποτε κραδασμό στο ring. Με απώτερο σκοπό την βελτίωση των παραπάνω, έγινε ανασχεδιασμός του ladder match και προστέθηκαν table finishers/grapples. Πλέον υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι, για να «σπάσετε» τον αντίπαλό σας πάνω στο τραπέζι. Μπορείτε να τον στήσετε στο τραπέζι και να πραγματοποιήσετε ένα grapple ή να κάνετε table finisher. Για να δείτε την ένδειξη  αυτή, πρέπει να έχετε stored ένα finisher move. Ανάλογα το σημείο που βρίσκεται το τραπέζι, μπορείτε να κάνετε διαφορετικά table finishers.

Τα ladder matches έχουν βελτιωθεί πολύ, χάρη στον ανασχεδιασμό και την προσθήκη ενός νέου mini-game. Oι σκάλες δείχνουν πιο «φυσικές» και στήνονται με ακρίβεια στο επιθυμητό σημείο. Τα σημεία που μπορείτε να τις στήσετε για να ρίξετε τον αντίπαλό σας  είναι λιγότερα, αλλά με τον τρόπο αυτό δεν δημιουργούνται ενοχλητικά bugs/glitches. Συγκεκριμένοι superstars (που έχουν το ability), μπορούν να δημιουργήσουν μια γέφυρα με την σκάλα, που αρχίζει από το ring και τελειώνει στο barricade που είναι το κοινό. Με μια stored finisher μπορείτε να εκτελέσετε το νέο OMG Moment, όπου κάνετε powerbomb τον αντίπαλό σας πάνω στην σκάλα.

wwe-2k17-3

Το νέο mini-game που ενσωματώθηκε στα ladder matches, κάνει την διαδικασία ανάκτησης του τίτλου/βαλίτσας πιο χρονοβόρα. Όταν σκαρφαλώσετε την σκάλα, για να ανακτήσετε τον τίτλο/βαλίτσα, πρέπει να ξεκλειδώσετε επιτυχώς τα 6 slots που αναγράφονται. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να «περάσετε» την κόκκινη τελεία μέσα σε ένα κύκλο. Τα slots γεμίζουν κάθε φόρα που εσείς ή οι αντίπαλοί σας, ολοκληρώνετε επιτυχώς το mini-game. Με τον τρόπο αυτό, τα ladder matches έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και απαιτούν στρατηγική.

wwe-2k17-5

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το WWE 2K17