Κατέφθασε το πρώτο Smartphone με Google Tango!

Το Phab 2 Pro θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη την λειτουργία Google Tango

Το Phab 2 Pro θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη την λειτουργία Google Tango

 

nexus2cee_phab2-pic8-big_thumbΗ Lenovo ανακοίνωσε ότι Phab 2 Pro της θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που ενσωματώνει την λειτουργία Google Tango. Μετά τις αρχικές δηλώσεις για κυκλοφορία το καλοκαίρι και την καθυστέρηση που υπήρξε, γνωρίζουμε τώρα με βεβαιότητα ότι θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Το Project  Tango, είναι μια νέα τεχνολογία της Google που επιτρέπει την επαυξημένη πραγματικότητα στα παιχνίδια και τα βοηθητικά προγράμματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μέσα από το Phab 2 Pro και θα δείτε αντικείμενα και πληροφορίες να ενσωματώνονται στον πραγματικό κόσμο.

phab2-pic4-big

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Lenovo Phab 2 Pro, θα διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη 6,4 ιντσών ανάλυσης  QHD 2560×1440 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652, 4GB RAM, 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής (μία 16MP, μία κάμερα βάθους και μία motion-tracking camera με infra-red beamer και φακό fish-eye)  με 0,3 δευτερόλεπτα για εξαιρετικά ταχεία εστίαση καθώς και εμπρόσθια κάμερα 8MP, τεχνολογία Dolby Atmos καθώς και  3 μικρόφωνα με δυνατότητα καταγραφής φωνής σε γωνία 360 μοιρών, αλλά και μπαταρία 4.050mAh.