Ανακοινώθηκε επίσημα το Red Dead Redemption 2

Το νέο Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017, ενώ την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου περιμένουμε και το πρώτο trailer

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Το νέο Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017, ενώ την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου περιμένουμε και το πρώτο trailer

red-dead-redemption-2

Η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα το Red Dead Redemption 2. Θα κυκλοφορήσει για Playstation 4 και Xbox One το φθινόπωρο του 2017. Το παιχνίδι περιγράφεται ως μια επική ιστορία στην ενδοχώρα της Αμερικής, με ένα τεράστιο και ατμοσφαιρικό κόσμο, που θα παρέχει επίσης τη βάση για μία νέα multiplayer εμπειρία.

Το πρώτο trailer θα κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 06:00μ.μ. ώρα Ελλάδος.

«Με το Red Dead Redemption 2, η ομάδα δουλεύει σκληρά για να προωθήσει το όραμά μας για διαδραστική ψυχαγωγία σε έναν πραγματικά ζωντανό κόσμο», δήλωσε ο ιδρυτής της Rockstar Game Sam Houser. «Ελπίζουμε να παραδώσουμε στους παίκτες μια επική εμπειρία, που βασίζεται πάνω σε ό, τι έχουμε μάθει όλο αυτόν τον καιρό φτιάχνοντας παιχνίδια».

Μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο teaser site εδώ.

Περισσότερα νέα για το Red Dead Redemption 2

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.