Σημαντικές αλλαγές στους Assassins

Το rework στους assassins έρχεται και η Riot μας τους παρουσιάζει λιγότερο πολύπλοκους και περισσότερο θανάσιμους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το rework στους assassins έρχεται και η Riot μας τους παρουσιάζει λιγότερο πολύπλοκους και περισσότερο θανάσιμους

assasins2

Καιρό περιμέναμε αυτή την ενημέρωση, αφού οι Assassins παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο League of Legends. Με καινούρια εργαλεία, διάφορα κόλπα και περισσότερο ενοχλητικοί, έρχονται για να ταράξουν για ακόμη μια φορά τα νερά του meta.

assasins

Ο παρκουρίστας Talon

Blade’s End (New Passive): Οι ικανότητες του Talon πληγώνουν ήρωες και επικά τέρατα για μικρό χρονικό διάστημα (stacks 3). Όταν ο Talon εκτελέσει μια βασική επίθεση σε έναν πλήρως πληγωμένο στόχο, εκείνος αιμορραγεί και δέχεται μεγάλη σωματική ζημιά σε βάθος χρόνου.

Noxian Diplomacy (Q): Πηδάει προς ένα στόχο και προκαλεί σωματική ζημιά. Αν ενεργοποιηθεί από απόσταση μάχης σώμα με σώμα, ο Talon προκαλεί καίριο χτύπημα στο στόχο. Κάθε φορά που σκοτώνεται μία μονάδα με Νοξιανή Διπλωματία, ο Talon ανακτά ένα μικρό ποσοστό ζωής.

Rake (W): Εκτοξεύει μια ομάδα λεπίδων προς μια κατεύθυνση, οι οποίες προκαλούν σωματική ζημιά και επιστρέφουν μετά από μικρή καθυστέρηση. Κατά την επιστροφή τους, οι λεπίδες προκαλούν αυξημένη σωματική ζημιά και επιβραδύνουν όλους τους χτυπημένους αντιπάλους για μικρό χρονικό διάστημα.

Assassin’s Path (New E): Στοχεύοντας το έδαφος, ο Talon μπορεί να πραγματοποιήσει ένα σούπερ-κουλ άλμα πάνω από ένα κομμάτι εδάφους. Ο Talon δεν μπορεί να επαναλαμβάνει άλματα πάνω στο ίδιο κομμάτι εδάφους για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Shadow Assult (R): Δημιουργεί ένα δαχτυλίδι από λεπίδες στη θέση όπου στεκόταν ο Talon, αυξάνοντας την ταχύτητα κίνησής του και κάνοντας τον αόρατο για λίγα δευτερόλεπτα. Όταν λήξει η απόκρυψη του Talon, οι λεπίδες εκτοξεύονται προς τη θέση του, προκαλώντας σωματική ζημιά κάθε φορά που διαπερνούν έναν αντίπαλο. Αν ο Talon διακόψει την απόκρυψή του εκτελώντας βασική επίθεση ή χρησιμοποιώντας Νοξιανή Διπλωματία, οι λεπίδες εκτοξεύονται προς τη θέση του στόχου.

Ο κυνηγός Rengar
Unseen Predator (Passive): Όταν βρίσκεται μέσα στη βλάστηση, ο Rengar πηδάει προς το στόχο τους όταν χρησιμοποιήσει τις βασικές επιθέσεις του. Με το άλμα προς της μάχη δημιουργείται μία Αγριότητα. Με τέσσερις Αγριότητες η επόμενη ικανότητα του Rengar ενισχύεται, εφαρμόζει ειδικές επιδράσεις και αυξάνεται η ταχύτητα κίνησής του.
Bonetooth Necklace (Passive): Ο Rengar κερδίζει τρόπαια κάθε φορά που σκοτώνει ένα μοναδικό αντίπαλο ήρωα. Για κάθε Τρόπαιο, αυξάνεται μόνιμα η ζημιά επίθεσης του Rengar.


Savagery (Q): O Rengar πραγματοποιεί κοφτερά χτυπήματα μπροστά του, και στη συνέχεια ένα διαπεραστικό χτύπημα, προκαλώντας σωματική ζημιά και δημιουργώντας μία Αγριότητα. Αν εκτελεστεί με τέσσερις Αγιότητες, η ζημιά κάθε χτυπήματος αυξάνεται εντυπωσιακά.


Battle Roar (W): Βρυχάται και δημιουργεί μία Αγριότητα, προκαλεί μαγική ζημιά και θεραπεύει ένα μέρος της ζημιάς που δέχτηκε ο Rengar πρόσφατα. Αν χρησιμοποιηθεί με τέσσερις Αγριότητες, ο Rengar αφαιρεί όλες τις επιδράσεις καταστολής πλήθους και αποτρέπει τις εισερχόμενες επιδράσεις για μικρό χρονικό διάστημα.


Bola Strike (E): Εκτοξεύει ένα μπόλα σε μια στοχευμένη κατεύθυνση για να προκαλέσει σωματική ζημιά, δημιουργεί μία Αγριότητα και επιβραδύνει για μικρό χρονικό διάστημα τον πρώτο αντίπαλο που θα χτυπηθεί. Αν χρησιμοποιηθεί με τέσσερις Αγριότητες, το μπόλα ριζώνει για μικρό χρονικό διάστημα τον πρώτοι αντίπαλο που θα χτυπηθεί.


Thrill of the Hunt (R): Οι κυνηγετικές αισθήσεις του Rengar τον κυριεύουν και αποκτά απόκρυψη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την απόκρυψη, ο Rengar αποκτά ταχύτητα κίνησης και μπορεί να διακρίνει το πλησιέστερο αντίπαλο ήρωα από πολύ μακριά. Ο Rengar μπορεί να πηδήξει προς τον ήρωα που αποκαλύφθηκε και να προκαλέσει εγγυημένο καίριο χτύπημα.

H πλανεύτρα LeBlanc

Sigil of Malice (New Passive): Οι ικανότητες της LeBlanc προκαλούν Ιερογλυφικό της Μοχθηρίας το οποίο μπορεί να ανατιναχθεί και να χρησιμοποιηθεί από τις άλλες ικανότητές της μετά από λίγα δευτερόλεπτα, προκειμένου να προκαλέσουν bonus ζημιά.


Shatter Orb (New Q): Εκτοξεύει μια σφαίρα που προκαλεί ζημιά σε έναν αντίπαλο. Αν η σφαίρα ενεργοποιήσει το Ιερογλυφικό της Μοχθηρίας, διαλύεται και καταναλώνει το ιερογλυφικό προκαλώντας ζημιά στο πλησιέστερο διαθέσιμο Ιερογλυφικό της Μοχθηρίας.


Distortion(W): Εφορμά σε μια στοχευμένη θέση και προκαλεί Μαγική ζημιά σε όλους τους κοντινούς αντιπάλους κατά την άφιξη. Αν εκτελέστε ξανά Διαστρέβλωση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η LeBlanc επιστρέφει στην αρχική θέση της.


Ethereal Chains (E): Εκτοξεύει εικονικές αλυσίδες προς μία κατεύθυνση, προκαλώντας ζημιά και αλυσοδένοντας τον πρώτο στόχο που θα χτυπηθεί. Αν ο στόχος παραμείνει αλυσοδεμένος για λίγες στιγμές, θα λάβει πρόσθετη ζημιά και θα ριζωθεί.


Mimic (R): H LeBlanc γίνεται αόρατη για μικρό χρονικό διάστημα, δημιουργώντας μια Απομίμηση που παίρνει τη θέση της και εκτοξεύει μια ισχυρότερη εκδοχή της μίας βασικής της ικανότητάς της. Η Απομίμηση διαρκεί πολύ λίγο και εξαφανίζεται να της προκαλέσει ζημιά αντίπαλος ήρωας ή πύργος.
Η Απομίμηση της θα περπατήσει μέχρι τον πλησιέστερο ορατό αντίπαλο και θα εκτοξεύσει μια μη ζημιογόνα εκδοχή της πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένης ικανότητας της κατά την άφιξη.

Η ύπουλη Katarina

Voracity (Passive): Όταν ένας αντίπαλος ήρωας πεθάνει αφού δέχτηκε πρόσφατα ζημιά από την Katarina, οι χρόνοι επαναφόρτισης της μειώνονται σημαντικά.


Bouncing Blade (Q): Εκτοξεύει ένα μαχαίρι που προκαλεί μαγική ζημιά στο στόχο και σε δύο κοντινούς αντιπάλους, πριν πέσει στο έδαφος.
Αν η Katarina μαζέψει ένα μαχαίρι, προκαλεί Μαγική Ζημιά σε μια περιοχή γύρω της.


Preparation (W): Εκτοξεύει ένα μαχαίρι στον αέρα, κερδίζοντας ταχύτητα κίνησης για μικρό χρονικό διάστημα. Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, η Katarina μπορεί να μαζέψει το μαχαίρι της.


Shunpo (E): Τηλεμεταφέρεται στιγμιαία για να στοχεύσει αντίπαλο, σύμμαχο ή μαχαίρι. Με τη άφιξή της, η Katarina προκαλεί μαγική ζημιά στον πλησιέστερο αντίπαλο. Αν η Katarina στοχεύσει ένα μαχαίρι, ο χρόνος επαναφόρτισης του Σούνπο μειώνεται εντυπωσιακά.


Death Lotus (R): Μετατρέπεται σε στρόβιλο λεπίδων, εκτοξεύοντας μαχαίρια στους τρεις πλησιέστερους αντιπάλους ήρωες και προκαλώντας τεράστια μαγική ζημιά για ένα χρονικό διάστημα. Όλοι οι χτυπημένοι αντίπαλοι παθαίνουν βαριά τραύματα τα οποία μειώνουν τη θεραπεία τους.

Fizz: O καρχαρίας του Fizz μεγαλώνει ανάλογα με το πόσο μακριά ταξίδεψε το χτύπημα Chum the Waters.
Zed: Όταν σκοτώνει έναν αντίπαλο ήρωα με το Death Mark, ο Zed αποκτά μόνιμα ένα μέρος του attack damage του.
Akali: Η Αkali τηλεμεταφέρεται σε κοντινή απόσταση και αφήνει το Twilight Shroud στην αρχική της θέση.
Kha’Zix: οι εξελίξεις του Kha’Zix εξελίσσονται με τη σειρά του. Tα Q, W και R ενημερώνονται ώστε να είναι πιο κατάλληλα για εκτελέσεις απομονωμένων στόχων.
Shaco: Ο κλώνος του Shaco ρίχνει τρία Jack in the Box και κάνει τους εχθρούς να τρέχουν μακριά όταν πεθαίνει.
Ekko: Η παθητική του Ekko δεν εφαρμόζει επιβράδυνση πια, αλλά το Chronobrake ενεργοποιεί το Parallel Convergence, όταν ο Ekko ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο