Νέα μεγάλη επιτυχία για τα Λιοντάρια

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στον στόχο τους, οι Ad Finem κατάφεραν να διακριθούν στην πιο δύσκολη περιοχή του κόσμου, που δεν είναι άλλη από την Ευρώπη

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στον στόχο τους, οι Ad Finem κατάφεραν να διακριθούν στην πιο δύσκολη περιοχή του κόσμου, που δεν είναι άλλη από την Ευρώπη

ad-finem-weplay

Αυτή τη φορά κατάφεραν να πάρουν πρόσκληση για τα κλειστά προκριματικά του Dota Pit, μία διοργάνωση που πέρσι μοίρασε κοντά στις 200 χιλιάδες δολάρια.

Οι προσκλήσεις θα δοθούν ανά περιοχή και στην Ευρώπη θα βρίσκονται ομάδες, όπως οι Team Secret, Alliance, Imperial, Team Liquid, OG κ.α.  

ppn0vzakk84

Τα προκριματικά θα γίνουν σε δύο ομίλους, όπου θα περάσει ο πρώτος από κάθε όμιλο. Σε κάθε όμιλο θα υπάρχουν τέσσερις ομάδες με πρόσκληση και μία ομάδα από τα ανοιχτά προκριματικά. Μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν στον όμιλο των Ελλήνων συγκεντρώνουν οι Team Secret και οι Alliance.

f3

Τα λιοντάρια έχουν τη δυνατότητα να επαναλάβουν και το ταξίδι στο Λος Άντζελες μετά την πρόσκλησή που πήραν και για το Beyond The Summit και μάλιστα στα semi finals upper Bracket, πράγμα που σημαίνει πως θέλουν 2 νίκες, ενώ έχουν το περιθώριο να κάνουν μία ήττα.

Την προηγούμενη φορά που πήγαν στην Αμερική τα λιοντάρια, είχαν παίξει στον τελικό με την ρώσικη ομάδα Virtus.pro. Εκεί τα πράγματα κυλούσαν ομαλά μέχρι την στιγμή που ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας είχε προβλήματα με το δίκτυο. Οι αρκούδες, χωρίς να πάρουν την άδεια των διοργανωτών, αντικατέστησαν τον παίκτη και γύρισαν τη σειρά των τελικών. Η παρασπονδία αυτή μαθεύτηκε την επόμενη μέρα, ο ρωσικός οργανισμός παραιτήθηκε από τα δικαιώματα του στο τουρνουά και τα εισιτήρια για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήρθαν στα χέρια των Ελλήνων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λιοντάρια δέχονται πρόσκληση σε μεγάλη διοργάνωση(παγκόσμιο 2016 κ.α) και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία.

Περισσότερα νέα για το Dota 2