Δείτε το νέο gameplay trailer του Prey

Το νέο gameplay trailer του Prey είναι εδώ με τίτλο Version 2: Another Yu και αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής είναι γυναίκα

Platforms
 

Το νέο gameplay trailer του Prey είναι εδώ με τίτλο Version 2: Another Yu και αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής είναι γυναίκα

prey

Η Bethesda Softworks κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του gameplay trailer του Prey, το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι ίδιες με αυτές από το προηγούμενο trailer, αλλά αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μια γυναίκα.

Το Prey είναι ένα first-person sci-fi action παιχνίδι από την Arkane Studios Austin, που ζωντανεύει ξανά το franchise, με μια πιο ψυχολογική πινελιά. Παίρνετε το ρόλο του πρώτου ανθρώπου με εξωγήινες δυνάμεις , πάνω σε ένα απομονωμένο σκάφος, κατά τη διάρκεια μιας επιθέσεις. Θα πρέπει να αυτοσχεδιάσετε και να καινοτομήσετε, καθώς ψάχνετε για απαντήσεις.

Το Prey θα κυκλοφορήσει για Playstation 4, Xbox One και PC το 2017. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer.

Περισσότερα νέα για το Prey

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.