Gamescom 2016: Τι να περιμένουμε από την Blizzard

Το Gamescom 2016 ξεκινάει στην Κολωνία στις 17 Αυγούστου και η Blizzard θα είναι εκεί

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το Gamescom 2016 ξεκινάει στην Κολωνία στις 17 Αυγούστου και η Blizzard θα είναι εκεί παρουσιάζοντας καινούριο περιεχόμενο σε όλα τα παιχνίδια της

LJ6BSE67KC4U1470655499460-1-800x445

Το Gamescom είναι μια εμπορική έκθεση για video games που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Koelnmesse στην Κολωνία, στην Γερμανία. Οργανώνεται από την BIU. Χρησιμοποιείται από πολλούς προγραμματιστές και εταιρείες παιχνιδιών βίντεο για να αναδείξουν τα επερχόμενα παιχνίδια τους και υλικό που σχετίζεται με το εκάστοτε παιχνίδι. Στις 17 Αυγούστου ξεκινάει το Gamescom 2016 και η Blizzard θα είναι εκεί. Στο Blizzard Gamescom Hub έγινε μια πρώτη live stream παρουσίαση του τι θα δούμε στην Κολωνία, και εμείς τα καταγράψαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

World of Warcraft – Legion:

Έχει γίνει πολλή δουλειά πάνω στην ιστορία και αυτό φάνηκε από τα διάφορα βιντεάκια που έχουν βγει με τα γεγονότα που έχουν γίνει αλλά και πάνω στο τι θα δούμε. Οι ίδιοι οι συντελεστές δηλώνουν ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο expansion που έχουν φτιάξει μέχρι στιγμής.

  • Ελεύθερη επιλογή αρχικής περιοχής αποστολών που θα  γίνεται μέσα από τα Class Order Halls, scaling territory levels των χαρακτήρων ώστε να μπορείς να κάνεις αποστολές οπουδήποτε, οι οποίες θα είναι πολλές και διαφορετικές
  • Το ίδιο θα ισχύει και στα Mythic Dungeons που θα είναι ανάλογα με το item level των χαρακτήρων.
  • Καινούργιο  pvp system με prestige rewards και νέο transmorgue system.
  • Συνεχώς θα έχουμε καινούριο υλικό.

 Hearthstone – Heroes of Warcraft:

Το πάρτυ στην Κάραζαν έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και την Πέμπτη 18/08 θα ανοίξει το δεύτερο wing. Μοναδική εμπειρία το chess event άλλα τα καλύτερα έπονται. Ας πάρουμε μια ιδέα από τις κάρτες που θα εμφανιστούν στην συνέχεια.

Diablo:

Καθώς έρχεται η 20η επέτειος του θρυλικού παιχνιδιού, τα Diablo 1 και 2 θα έχουν δυναμική παρουσία στο Gamescom.  Το Diablo 2 θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από ανανεώσεις καθώς είναι σημαντικό και αναντικατάστατο για τους παίκτες.

  • Καινούρια pets, cosmetics, treasure goblins στο Diablo 3.
  • Θα εξηγηθεί το από που προήλθε το όνομα του Kanai’s Cube

Heroes Of The Storm:

  • Καινούριο battleground εμπνευσμένο από το Starcraft 2
  • Καινούριοι ήρωες Zarya και Alarak και εμφάνιση για την Queen of Blades.
  • Welcome to The Machines Of War

Starcraft:

Καθώς τα Co-op missions πήγαν πολύ καλά, ένας νέος commander εμφανίζεται στους Protos, ο Alarak. Αρέσκεται στο να επεμβαίνει κατά την διάρκεια της μάχης, οπότε χρειάζεται στρατό στο πλάι του. Νέες αποστολές και collection items.

Overwatch:

Τα Summer Games συνεχίζονται οπότε προλαβαίνετε ακόμη τα ειδικά skins και emotes για τους χαρακτήρες σας. Προσεχώς καινούριος χάρτης μαχών ιδιαίτερης εμφάνισης

Όλο το προγραμμα παρουσιάσεων της Blizzard στο Gamescon μπορείτε να το βρείτε εδώ

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.