Μια πρώτη ματιά στις μάχες του No Man’s Sky

Το δεύτερο απο τα τέσσερα Gameplay Trailers του No Man’s Sky εστιάζει στα Fights

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το δεύτερο από τα τέσσερα Gameplay Trailers του No Man’s Sky εστιάζει στα Fights

cbf63e0c-dec4-41d1-9ef0-7d3002fc5230-2060x1166
Βρισκόμαστε πλέον λίγες βδομάδες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του No Man’s Sky, ενός τίτλου που φαίνεται πως θα αλλάξει πλήρως τον τομέα των open world παιχνιδιών αλλά και του gaming γενικότερα, διότι για πρώτη φορά στην ιστορία, ένα παιχνίδι θα έχει έναν εντελώς τυχαίο τρόπο δημιουργίας του περιβάλλοντος στο οποίο διαδραματίζεται, πράγμα που σημαίνει πως θα προσφέρει μια τελείως διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία στον κάθε παίκτη. Καθώς λοιπόν το παιχνίδι βρίσκεται πλέον στην τελική του ευθεία, το studio που αναπτύσσει το παιχνίδι, Hello Games, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά από gameplay τρέιλερ.

Τα τρέιλερ αυτά μας δείχνουν καθαρά πως το No Man’s Sky στηρίζεται πάνω σε τέσσερις πυλώνες οι οποίοι είναι: η εξερεύνηση, οι μάχες, το εμπόριο και η επιβίωση. Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το πρώτο από τα 4 αυτά τρέιλερ που έκανε μια εισαγωγή στην εξερεύνηση του παιχνιδιού. Το τρέιλερ αυτής της βδομάδας, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω, εστιάζει στις μάχες που θα εξελίσσονται στον κόσμο του No Man’s Sky, είτε αυτές είναι πάνω σε κάποιον ξεχασμένο πλανήτη, με την χρήση όπλων και μέσων μεταφοράς, είτε αυτές είναι αστρικές ναυμαχίες στο ανοιχτό διάστημα.

Το τρέιλερ αυτό, και γενικότερα η Hello Games, μας έχει υποσχεθεί πολλά. Τα επόμενα βίντεο που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες βδομάδες θα μας επιτρέψουν να ρίξουμε μια ματιά και στα τελευταία δυο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού. Ελπίζουμε λοιπόν, το No Man’s Sky να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών και να φέρει την επανάσταση που υπόσχεται, και μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να το παίξουμε, Game On!

Περισσότερα νέα για το No Man's Sky