Σώστε μπαταρία ενώ παίζετε Pokémon Go

Δείτε 6 τρόπους για να επεκτείνετε την διάρκεια της μπαταρίας σας, ενώ παίζετε Pokémon Go

Platforms
 
Developer
 

Δείτε 6 τρόπους για να επεκτείνετε τη διάρκεια της μπαταρίας σας, ενώ παίζετε Pokémon Go maxresdefaxxult

1. Διατηρείστε κλειστή την επιλογή AR.

Παρόλο που η επιλογή AR (επαυξημένη πραγματικότητα) κάνει το παιχνίδι πιο ζωντανό, την ίδια στιγμή καταναλώνει μεγαλύτερο ποσοστό μπαταρίας. Αφού κλείσετε την επιλογή, το κινούμενο φόντο της κάμερας θα αντικατασταθεί με ένα σταθερό, διευκολύνοντας τον χρήστη να πιάσει τα Pokémon. Μπορείτε να κλείσετε το AR πατώντας την επιλογή του στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
how-to-turn-off-Pokémon-go-Augmented-Reality

2. Διατηρείστε ανοιχτή την επιλογή «Battery Saver».

Το Pokemon Go έχει εντός εφαρμογής μια Battery Saver επιλογή. Για να την ενεργοποιήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε το Poké Ball και στη συνέχεια το εικονίδιο των settings (γρανάζι), που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία. Τέλος, επιλέξτε το Battery Saver.
https_blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_146406_pokemongo_batterysaver

Με αυτή την ρύθμιση, όταν το κινητό είναι ανάποδα, η οθόνη γίνεται σχεδόν μαύρη, ενώ δονείται όταν πλησιάζει κάποιο pokemon.

3. Ανοίξτε το Battery Saver του κινητού σας.

Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, αφήστε ανοιχτή την επιλογή Battery Saver, που διαθέτει το κινητό σας. Πιο συγκεκριμένα:
– Για iPhones: Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Λειτουργία χαμηλής ισχύος
– Για Android: Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Περισσότερα > Εξοικονόμηση μπαταρίας
Ωστόσο, με αυτή τη λειτουργία περιορίζεται το σήμα που εκπέμπουν οι υπηρεσίες τοποθεσίας, με αποτέλεσμα να βλέπετε λιγότερα  Pokéstops και να συναντάτε λιγότερα Pokémon.

4. Χαμηλώστε την φωτεινότητα του κινητού.

Ένα πολύ γνωστό tip για την εξοικονόμηση της μπαταρίας, είναι η χαμηλή φωτεινότητα. Το μόνο μειονέκτημα που συναντάμε στο παιχνίδι, είναι η δυσκολία να δούμε τι συμβαίνει στην οθόνη όταν έχει ήλιο.
Για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα:
– Στα iPhones: Ρυθμίσεις > Οθόνη και φωτεινότητα ή σέρνεται την οθόνη από το κάτω μέρος της προς τα επάνω, η πρώτη μπάρα που διακρίνετε, αναφέρεται στη φωτεινότητα.
-Στα Androids: Ρυθμίσεις > Προβολή >Επίπεδο φωτεινότητας ή σέρνεται την οθόνη από το επάνω μέρος της προς τα κάτω, ώστε να εμφανιστεί το μενού και να βρείτε την μπάρα ρύθμισης φωτεινότητας.

5. Απενεργοποιήστε τις επιλογές Music, Sound Effects, Vibration.

Η μουσική, τα ειδικά εφέ και η δόνηση είναι μερικά extra του παιχνιδιού που το κάνουν πιο ζωντανό. Αυτό δε σημαίνει πως είναι και χρήσιμα. Σώστε ένα μέρος της μπαταρίας σας, απενεργοποιώντας αυτές τις επιλογές εντός του παιχνιδιού. Για να τις βρείτε: Πατήστε το Poké Ball και μετά το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία.
Στιγμιότυπο 2016-07-16, 7.32.39 μ.μ.

6. Προμηθευτείτε ένα Power Bank.

pokemongo-powerbank

Σε περίπτωση που οι παραπάνω επιλογές δεν σας καλύπτουν και θέλετε κάτι πιο δραστικό, το Power Bank (φορητός φορτιστής) είναι η λύση. Υπάρχουν στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα και σε λογικές τιμές.

Εάν έχετε κάποιον άλλο τρόπο να προσθέσετε, μη διστάσετε να σχολιάσετε. Καλό hunting!

 

Περισσότερα νέα για το Pokemon GO