Παρουσίαση: Sphero

Ήρθε ο καιρός να μάθουμε τα Sphero και στην Ελλάδα

Ήρθε ο καιρός να μάθουμε τα Sphero και στην Ελλάδα

Πάνε μήνες που συνάδελφος μου λέει με έκπληξη «Είδες το BB-8 ρομποτάκι;» Ήξερα τι ήταν το BB-8, αλλά ρομποτάκι;  Τι εννοούσε; «Κάτσε να σου δείξω…» και μου βάζει το παρακάτω video.

Ως γνήσιος και τρελός gadgetάκιας, το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Εκεί λοιπόν που ψάχνω για το ποιος το εισάγει στην Ελλάδα για να το προμηθευτώ, ενημερώνομαι πως είμαι προσκεκλημένος από την Enarxis Dynamic Media σε ομιλία από τον Retail Manager της Sphero. Θα είχα επιτέλους την δυνατότητα να πιάσω στα χέρια μου όλα τα εκπληκτικά robots με τις πρωτοφανείς δυνατότητες και ανυπομονούσα για την παρουσίαση!

Μεσημέρι, Ερμού, ανεβαίνω τα σκαλιά και εκεί ανάμεσα σε γνωστά πρόσωπα της Ελληνικής Gaming αρθρογραφίας αλλά και της εταιρίας Enarxis, δίπλα από τον Retail manager 6-7 robots μας περίμεναν για να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους. Και ήταν όλα εκεί, με αρχηγό το BB-8 και δίπλα του τα Ollie, Sphero αλλά και το νέο Sphero SPRK+.

OLLIE, o ακροβάτης!

SPRK+ Sphero, ο εκπαιδευτικός

Νέοι ορίζοντες στην εκπαίδευση 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην Αγγλία, πολλά σχολεία έχουν βάλει στις τάξεις του Δημοτικού, την εκπαίδευση στον προγραμματισμό με το SPRK+ και επίσης τα σχολεία μπορούν και διαγωνίζονται για την καλύτερη Sphero εφαρμογή! Ένα εκπληκτικό μαθησιακό εργαλείο στα χέρια τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των γονιών. Όπως μπορείτε να δείτε στο προηγούμενο video μόνο η φαντασία μπορεί να περιορίσει τις δυνατότητες του Sphero.

Για το τέλος κρατήσαμε τις φωτογραφίες από το unboxing του Sphero SPKR+.

sphero1 sphero2 sphero3 sphero4 sphero5

sphero6

 

Gamer since: 1983