Ο Rickeh στους Renegades

Οι Renegades συμπλήρωσαν το ρόστερ τους με την προσθήκη του Ricardo «Rickeh» Mulholland της Immunity

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Renegades συμπλήρωσαν το ρόστερ τους, με την προσθήκη του Ricardo «Rickeh» Mulholland της Immunity

rickeh

Η αυστραλιανή ομάδα έψαχνε νέο παίκτη μετά την αποχώρηση του Chad «SPUNJ» Burchill, που αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του, αφού τον είδαμε να παρευρίσκεται σε πολλαπλά Majors, κατά τη διάρκεια των ετών 2014 και 2015.

Ο Ricardo «Rickeh» Mulholland είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στην Αυστραλία και έχει περάσει πάνω από 5 χρόνια εκπροσωπώντας την Immunity, με την οποία παρευρέθηκε και στο 2015 ESL One Cologne Major.

Ο 24χρονος θα λάβει τη θέση του AWPer για την ομάδα, με τον Yaman «yam» Ergenekon να παίρνει τη θέση του ingame leader, μετά την αποχώρηση του Burchill.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά αυτή τη χρονιά, που οι Renegades παίρνουν παίκτη της Immunity, καθώς το Φεβρουάριο εξασφάλισαν τις υπηρεσίες του Karlo «USTILO» Pivac, αφού έληξαν τη συνεργασία τους με τον Luke «Havoc» Paton.

Ο Rickeh θα κάνει το ντεμπούτο του με τους Renegades την Τετάρτη, όταν η ομάδα θα αντιμετωπίσει τους FlipSid3 Tactics στο last-chance qualifier του ELEAGUE. Ακούγεται ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο event της ομάδας με αυτό το ρόστερ, καθώς οι παίκτες θα υπογράψουν με νέο οργανισμό μετά το τέλος του τουρνουά.

Το CS:GO roster της Renegades αποτελείται από τους:

Yaman «yam» Ergenekon
Justin «jks» Savage
Aaron «AZR» Ward
Karlo «USTILO» Pivac
Ricardo «Rickeh» Mulholland

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive