Νέες οθόνες gaming στη σειρά AGON της AOC

Νέες gaming οθόνες 24 ιντσών με ανάλυση QHD της σειράς AGON παρουσιάζει η εταιρεία οθονών AOC

Δύο νέες gaming οθόνες 24 ιντσών με ανάλυση QHD της premium σειράς AGON παρουσιάζει η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC

e69022eb-5882-4c22-98a7-d84c586fdbd8

Η οθόνη AG241QG με 165 Hz, διαθέτει τεχνολογία NVIDIA GSync και NVIDIA ULMB, ενώ η AG241QX διαθέτει 144 Hz και την τεχνολογία AdaptiveSync. Tα δύο μοντέλα προσφέρουν γρήγορη απόδοση σε όλα τα games, χωρίς screen tearing, τρεμόπαιγμα, καθυστερήσεις ή θαμπάδα. Απευθύνονται σε ενθουσιώδεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς gamers, οι οποίοι θέλουν κάθε φορά να ξεπερνούν τα όρια τους.

Μια σειρά από άνετα χαρακτηριστικά, συμβάλλουν στη υψηλή ποιότητα των οθονών gaming AGON. Χάρη στη βάση Ergo Dial των AOC AG241QG και AG241QX, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την οθόνη τους στις προσωπικές τους ανάγκες για ατελείωτες περιόδους gaming. Οι λειτουργίες αυτές περιλαμβάνουν προσαρμογή στο ύψος με ειδική διαβάθμιση για τον ορισμό του προτιμώμενου ύψους, κλίσης ή περιστροφής.

e3312f9d-3319-4cd3-bcf1-36473605de7e

Η άνεση των ματιών είναι εξίσου σημαντική για να αναδειχθείτε νικητές. Γι’αυτό και η τεχνολογία Flicker-free της AOC, η οποία χρησιμοποιείται στα μοντέλα AG241QG/AG241QX, μειώνει το τρεμόπαιγμα και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση για τα μάτια. Χάρη στη λειτουργία Low Blue Light, το μοντέλο Adaptive-Sync κάνει τη διαφορά, μειώνοντας το επιβλαβές βραχύ μήκος κύματος του μπλε φωτός, δίχως να αλλοιώνει την ποιότητα των χρωμάτων.

Μερικά ακόμα σημαντικά χαρακτηριστικά gaming της AG241QX είναι τα: AOC Low Input Lag, AOC Shadow Control και AOC Game Mode Presets στο ειδικό KeyPad. Η μικρή καθυστέρηση εμφάνισης των καρέ εξασφαλίζει την έγκαιρη εκτέλεση των εντολών. Η λειτουργία AOC Shadow Control ρυθμίζει άμεσα την αντίθεση για καλύτερη ορατότητα μικρών περιοχών, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η ποιότητα των ήδη άψογα ρυθμισμένων  περιοχών της οθόνης. Το πληκτρολόγιο ρυθμίσεων της AOC είναι ιδανικό για εναλλαγές μεταξύ διαφόρων ρυθμίσεων εικόνας. Η αποθήκευση προ ρυθμισμένων στοιχείων και η άμεση ενεργοποίησή τους όποτε τα χρειάζεστε,  είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ.

ed4cee6d-6b58-4ad9-889f-f2dcbe3ef9f1

Η AOC AGON AG241QX θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο 2016 στην ενδεικτική τιμή των €449 και η AOC AGON AG241QG τον Σεπτέμβριο 2016 στην ενδεικτική τιμή των €599.

 

 

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.