Η SK Gaming νίκησαν την Team Liquid στο ESL One: Cologne

Η SK Gaming νικητές στο ESL One: Cologne νικώντας 2-0 την Team Liquid.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η SK Gaming κέρδισαν την Team Liquid με 2-0 στον τελικό του ESL One: Cologne και κέρδισαν το δεύτερο συνεχόμενο τους Major 

2bac6e89-84d4-4b30-bfe1-b150a3e74627

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε ουσιαστικό πλεονέκτημα, με την SK να νικάει 8-7 στο ημίχρονο. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν και η Liquid δεν μπόρεσε να κερδίσει κανένα γύρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Cobblestone ήταν ακόμα πιο μονόπλευρη, αφού η SK τελείωσε το πρώτο ημίχρονο 10-5. Αν και η Liquid βρέθηκε να κερδίζει κάποια rounds χάρη στον Josh “jdm64” Marzano και στον Alexsandr “s1mple” Kostyliev, αυτά δεν ήταν αρκετά. Μόλις οι SK μεταφέρθηκαν στην πλευρά των Terrorists, κέρδισαν 16-6 τη Liquid, η οποία θεωρούνταν η καλύτερη σε αυτό το map.

Η νίκη ήρθε μετά από μήνες, με το roster της SK να νικάει 2-0 την Team Liquid στα ημιτελικά του MLG Colombus Major, ενώ έπαιζαν με τους Luminosity. Η Luminosity στη συνέχεια πήγε για να κερδίσει την Natus Vincere 2-0 στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει το τουρνουά. Αυτή είναι η υψηλότερη θέση της Team Liquid στο Major και η ομάδα θα προσκαλεστεί απευθείας στο επόμενο.

Η Liquid εξέπληξε τους πάντες νικώντας 2-1 τους Navi στα προημιτελικά του ESL One: Cologne και ύστερα ακολούθησε ένα 2-0 κατά της Fnatic στα ημιτελικά. Η ομάδα φαινόταν απίστευτα ισχυρή, μέχρι που ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού εναντίων των SK Gaming, όπου έχασαν το παιχνίδι από την αρχή.

Οι SK νίκησαν τους Virtus.Pro και τους FlipSid3 Tactics, με τον Marcelo “coldzera” David να έχει την καλύτερη απόδοση στο τουρνουά. Αφού δεν κατάφερε να γράψει ιστορία με ένα ακόμα play του, κατάφερε να έχει τις υψηλότερες βαθμολογίες σύμφωνα με το HLTV και την καλύτερη επίδοση στο παιχνίδι. Ο Cold στο δεύτερο Map (Cache) είχε 2.11 KDR, με 19 kills και 9 deaths.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.