Εκτός ELEAGUE ο RpK για λόγους υγείας

Ο Cédric «RpK» Guipouy τέθηκε εκτός δράσης με ρήξη τυμπάνου και τη θέση του για το υπόλοιπο ELEAGUE θα πάρει ο Simon «Fuks» Florysiak

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Cédric «RpK» Guipouy τέθηκε εκτός δράσης με ρήξη τυμπάνου και τη θέση του για το υπόλοιπο ELEAGUE θα πάρει ο Simon «Fuks» Florysiak

rpk

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των G2 επιβεβαίωσε ότι ο RpK αντιμετώπιζε πόνο στο αυτί του και παρόλο που ίσως δεν χρειαστεί εγχείρηση τον συμβούλεψαν πως θα πρέπει να ξεκινήσει μια περίοδο ξεκούρασης, για να δώσει χρόνο στο αυτί του να αναρρώσει.  Σε αυτή την περίοδο ξεκούρασης έχει περαιτέρω εντολές να αποφύγει τις πτήσεις, επομένως δε θα μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα στην Ατλάντα για το ELEAUGE.

Ο Fuks που θα πάρει τη θέση του, είχε καταχωρηθεί ως ένας από τους δύο αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας στην αρχή της σεζόν. Έπαιξε με τον rifler της G2, Alexandre «bodyy» Pianaro, στο LDLC White.

Η ανακοίνωση της G2 περιελάμβανε επίσης μία δήλωση από τον manager της ομάδας, Jérôme «NiaK» Sudries, ο οποίος ανέφερε ότι το ιστορικό του Fuks με τον bodyy και η ικανότητα του να μιλάει γαλλικά, ήταν προφανή πλεονεκτήματα.

Ψάχναμε για ένα γαλλόφωνο παίκτη, που έχει παίξει τον ίδιο ρόλο και τις ίδιες θέσεις με τον RpK. Με την εμπειρία που κέρδισε στο LDLC δίπλα σε παίκτες όπως ο bodyy, ο Simon έχει ένα ενδιαφέρον background και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα είναι μια καλή προσθήκη στην ομάδα γι’ αυτό το τουρνουά.

Οι G2 ήρθαν δεύτεροι στο Group B, μετά την ήττα τους από τους Ninjas in Pyjamas. Θα παίξουν εναντίον των mousesports στις 14 Ιουλίου, ως μέλη του last chance bracket, για μια θέση στα playoffs του ELEAGUE.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive