Προσφορές σε Προϊόντα Asus | GearBest.com

Λόγω της άφιξης του νέου Asus Zenfone 3, η εταιρία αποφάσισε να το γιορτάσει με εκπτώσεις σε πολλά από τα προϊόντα της, τα οποία και μπορείτε να αγοράσετε στο Gearbest.com

Λόγω της άφιξης του νέου Asus Zenfone 3, η εταιρία αποφάσισε να το γιορτάσει με εκπτώσεις σε πολλά από τα προϊόντα της, τα οποία και μπορείτε να αγοράσετε στο Gearbest.com Capture

Το Asus Zenfone 3 είναι μέχρι στιγμής το πιο δυνατό Smartphone που δημιούργησε η Asus. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να κοντράρει τις ναυαρχίδες άλλων εταιριών, ενώ μαζί του αναμένονται και άλλες 2 εκδόσεις, το Asus Zenfone 3 Deluxe και το Asus Zenfone 3 Ultra. Από τις 3, μεγαλύτερη εντύπωση μας έκανε η Deluxe έκδοση, που φέρει εκπληκτικά specs. Αναφορικά, ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 820, η GPU Adreno 530 και 4 ή 6 GB RAM, ενώ η κάμερα αγγίζει τα 23MP με laser autofocus.

1

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, 3 εκδόσεις του Zenfone 2 όπως και το Selfie είναι σε έκπτωση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αναφορικά, τo Zenfone 2 Laser( η καλύτερη έκδοση), μία συσκευή που συζητήθηκε πολύ, διαθέτει τον οκταπύρηνο Snapdragon 8939, την GPU Adreno 405, 3GB RAM, 32GB ROM και 2 κάμερες 13.0MP και 5.0MP.

Αν είστε λάτρεις των Selfie φωτογραφιών, το Asus Selfie είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Το Hardware, το τοποθετεί στην Mid Range κατηγορία, αλλά η λεπτομέρεια που κάνει το Selfie μοναδικό είναι οι κάμερες του. Τόσο μπροστά όσο και πίσω, έχουμε 13.0MP ανάλυση με autofocus και Real Tone LED Flash. Μάλιστα, μέσω του Pixelmaster 2.0 έχετε διάφορα modes για να κάνετε τις φωτογραφίες σας καλύτερες σε οποιαδήποτε περίσταση.

2

Επίσης θα βρείτε διάφορα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα, τα εξαιρετικά ακουστικά του Zenfone 2 και μάλιστα σε εκπληκτική τιμή. Όπως προαναφέραμε τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για αυτό μην αργείτε. Ανάμεσα στα αξεσουάρ αυτά θα βρείτε και τον αντάπτορα Micro USB σε HDMI, με το οποίο εκτός από την αποστολή εικόνας στην τηλεόραση, μπορείτε να φορτίζετε και το Smartphone ταυτόχρονα.

Δείτε όλες τις προσφορές εδώ.


Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga