Στη μάχη των gaming smartphones και η Nokia

Έτοιμη να μπει για τα καλά στη μάχη των gaming smartphones είναι η Nokia, όπως φαίνεται από το teaser poster της HMD Global.

Έτοιμη να μπει για τα καλά στη μάχη των gaming smartphones είναι η Nokia, όπως φαίνεται από το teaser poster της HMD Global.

Σε ένα τάση στον χώρο της τεχνολογίας έχει εξελιχθεί η κυκλοφορία των gaming smartphones. Ήδη αρκετές εταιρίες έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους μοντέλα και η Nokia δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ανταγωνισμό.

Η HMD Global στην οποία ανήκει η Nokia, δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο το παραπάνω πόστερ με το μήνυμα «Are you ready to #GameOn?«, μας δείχνουν τις προθέσεις της εταιρίας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το δυναμικό «μπάσιμο» της Nokia σε αυτή την κατηγορία κινητών.

Tags

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.