Ανακοινώθηκαν οι «εκλεκτοί» για το TI6

Ανακοινώθηκαν οι απευθείας προσκλήσεις για το TI6

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ανακοινώθηκαν οι απευθείας προσκλήσεις για το TI6

13479803_10206851591905276_1456192535_n

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του ESL One Frankfurt 2016 από τους OG, ανακοινώθηκαν οι απευθείας προσκλήσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου.

Αναμενόμενες, ανάμεσα σε αυτές, ήταν οι OG, κατακτητές δύο εκ των τριών Major που έχουν γίνει μέχρι τώρα (Frankfurt Major, Manila Major) καθώς και οι Liquid που κέρδισαν μέσα στη Μόσχα το Epicenter και έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες μιας και αποδείχθηκαν οι μόνοι ικανοί να ταρακουνήσουν την κυριαρχία των OG. Οι Newbee και οι LGD ήταν οι εκλεκτοί από την Κίνα, με σταθερές εμφανίσεις σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Οι δύο εναπομείναντες προσκλήσεις δόθηκαν στους MVP Phoenix και στους Na’Vi. Οι Κορεάτες εκτός από εξαιρετική παρουσία στη διεθνή σκηνή, κατάφεραν να κατακτήσουν το WePlay Dota 2 League Season 3 και την Premier Dota Pit League Season 4.

Οι αγαπημένοι του κόσμου Na’Vi, παρά την απώλεια τροπαίων, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τη Valve, ώστε να συμπεριληφθούν στους φετινούς εκλεκτούς. Ομάδες όπως οι Vega Squadon, οι Alliance και οι VP, θα πρέπει να παλέψουν για τις 2 τελευταίες ευρωπαϊκές θέσεις στο TI6, μέσα από τα κλειστά προκριματικά. Επιπλέον, θα δοθούν 2 θέσεις μέσω προκριματικών σε Κίνα, 2 σε SEA και 2 στην Αμερική. Αυτό σημαίνει πως κάποιος εκ των EG, Complexity και DC θα μείνει εκτός. Τα ανοιχτά προκριματικά θα λάβουν χώρα μεταξύ 21 και 24 Ιουνίου και μετά θα ακολουθήσουν τα κλειστά. Όπως και να ‘χει η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.