Δεύτερο Major για τους OG

Ο Ν0tail και η παρέα του έδωσαν ηχηρές απαντήσεις

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Ν0tail και η παρέα του έδωσαν ηχηρές απαντήσεις

1

Ο Ν0tail και η παρέα του έδωσαν ηχηρές απαντήσεις σε αυτούς που τους αμφισβήτησαν.

Μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2016, μία καινούρια ομάδα δημιουργήθηκε με το όνομα Monkey Business. Από την αρχή έδειξε τα δόντια της και κατάφερε να περάσει από τα  ευρωπαϊκά προκριματικά του Frankfurt Major. Πριν όμως πάει στο main event, άλλαξε το όνομα της ομάδας σε OG. Mε σχετική δυσκολία έφτασε στον τελικό και κατάφερε να νικήσει την υπερδύναμη Team Secret και να εισπράξει 1.110.000 δολάρια κερδίζοντας των πρώτο major τίτλο της ομάδας.

0

Στο Shanghai Major, οι ΟG δεν είχαν παρόμοια πορεία καθώς τερμάτισαν στην έβδομη θέση μαζί με τους Alliance. Στο τρίτο Major όμως, αποφάσισαν να κλείσουν μερικά στόματα που τους κατηγορούσαν πως ήταν μία μικρή ομάδα που απλά στάθηκε τυχερή. Από την αρχή οι ΟG δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και έφτασαν στον τελικό από το upper Bracket. Στον τελικό συνάντησαν τους Team Liquid. Παρόλο που έχασαν το πρώτο παιχνίδι, πολύ εύκολα συνέχισαν κάνοντας την μεγάλη ανατροπή και το τελικό 3-1 ,που τους χάρισε τον τίτλο μαζί με το χρηματικό έπαθλο. Οι OG σε λιγότερο από 1 χρόνο ύπαρξης κατάφεραν να γίνουν η μοναδική ομάδα που έχει 2 Major τίτλους. Με αυτό τον τρόπο, οι OG εντάχθηκαν στο κλειστό club των παικτών με δύο major τίτλους. Σημειωτέον, πως ο μοναδικός που το είχε καταφέρει μέχρι τώρα, ήταν ο Puppey.

f1

Μεγάλοι άτυχοι του τουρνουά οι Liquid ,που μετράνε δύο χαμένους τελικούς σε δύο Major που πήραν μέρος το 2016. Στον πρώτο, ηττήθηκαν από τους Team Secret  με 3-1 και τερμάτισαν δεύτεροι για 405.000 δολάρια, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και ο δεύτερος τελικός απέναντι στους OG, βάζοντας στα ταμεία τους το ίδιο ποσό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στα 3 major στον τελικό, έχουν συμμετάσχει μόλις τρεις ομάδες, από 2 φορές η κάθε μία.

Περισσότερα νέα για το Dota 2