Νέα Pokemon και mode αποκαλύφθηκαν για τις Sun και Moon

To Battle Royal είναι μια free-for-all μάχη Pokemon τεσσάρων παικτών

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

To Battle Royal είναι μια free-for-all μάχη Pokemon τεσσάρων παικτών

pokemon sun

Οι Pokemon Sun και Moon κυκλοφορούν αργότερα μέσα στο χρόνο, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τότε για να δείτε νέα Pokemon. Τέσσερα νέα έκαναν την εμφάνισή τους στο νέο trailer, ενώ μπορείτε να πάρετε μέρος μαζί με άλλους τρεις παίκτες στο Battle Royal.

Τα τέσσερα νέα Pokemon είναι τα Pikipek, , Yungoos, Grubbin και Magearna. Μπορείτε να δείτε τους τύπους και τα ability τους παρακάτω.

  • Pikipek: Normal, Flying–Abilities: Keen Eye, Skill Link
  • Yungoos:Normal–Abilities: Stakeout, Strong Jaw
  • Grubbin:Bug–Ability: Swarm
  • Magearna:Steel, Fairy–Ability: Soul-Heart

To trailer δείχνει το Soul-Heart ability του Magearna, το οποίο φαίνεται να ενεργοποιείτε όταν ένα συμμαχικό Pokemon λιποθυμά σε μια double μάχη. Ανεβάζει το special attack του Magearna, κάτι που κάνει την επίθεση Fleur Cannon ακόμα πιο δυνατή. Μπορείτε να το δείτε και στο trailer του παιχνιδιού παρακάτω.

Επιπλέον, βλέπουμε free-for-all μάχες τεσσάρων παικτών, που ονομάζονται Battle Royal. Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει σε ποιο από τα τρία Pokemon θα επιτεθεί. Μπορείτε να το δείτε προς το τέλος του gameplay demo παρακάτω.

Οι Pokemon Sun και Moon κυκλοφορούν στις 23 Νοεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Pokemon Sun/Moon

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.