Έρχεται η Early Αccess του We Happy Few

Το We Happy Few θα περιλαμβάνει permadeath σε έναν διαδικαστικά δημιουργημένο κόσμο

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το We Happy Few θα περιλαμβάνει permadeath σε έναν διαδικαστικά δημιουργημένο κόσμο

we happy few

Το We Happy Few, το οποίο παρουσιάστηκε στην παρουσίαση της Microsoft στην Ε3, έρχεται στο Xbox One και το PC τον επόμενο μήνα, μέσω των προγραμμάτων Preview και Early Access αντίστοιχα. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια παραλλαγμένη Αγγλία, όπου ο πρωταγωνιστής Arthur Hastings αρνείται να πάρει τα χάπια «χαράς» του. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το stage demo του παιχνιδιού από την Ε3.

Οι παίκτες καλούνται να αποδράσουν από την πόλη του Wellington Wells, κάτι που θα είναι δύσκολο για τον Hastings, αφού θα πρέπει να αναμειχθεί ή να παλέψει με τους κατοίκους. Αυτοί δεν συμπαθούν όσους δεν παίρνουν το προαναφερθέν  χάπι και τους αποκαλούν Downers.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει permadeath σε κόσμους που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή, κάνοντας την κάθε εμπειρία διαφορετική από την προηγούμενη. Έχει στοιχεία από survival, αφού θα χρειαστείτε νερό, φαγητό και ύπνο για να επιβιώσετε, ενώ μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς απευθείας ή με χρήση stealth.

Περισσότερα νέα για το We Happy Few

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.