Οι δημιουργοί του Ratchet and Clank αναπτύσσουν νέο Spider-Man

Η Insomniac Games μας έδειξε ένα νέο τίτλο Spider-Man κατά τη διάρκεια της Ε3 2016

Platform
 

Η Insomniac Games μας έδειξε ένα νέο τίτλο Spider-Man κατά τη διάρκεια της Ε3 2016

spider-man

Η Insomniac Games ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Spider-Man. Ένα trailer για το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony στην Ε3.

Στο trailer αφηγείται ένα νέο παιδί από το Queens, το οποίο στη συνέχεια αποκαλύπτεται πως είναι ο εικονικός άνθρωπος αράχνη της Marvel.

Η Insomniac δήλωσε πως συνεργάζεται με την Marvel, ώστε να φτιάξει μια αυθεντική ιστορία Spider-Man αποκλειστικά για το Playstation 4. Θα πάρετε τον έλεγχο ενός έμπειρου Peter Parker, ο οποίος είναι επιδέξιος στο να παλεύει με το έγκλημα.

Βλέπουμε τον Spider-Man να πηδά μέσα σε μια καφετέρια, πριν περάσει μέσα από την τζαμαρία και να προσγειωθεί πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα. Παλεύει εναντίων ενός οπλισμένου κακοποιού, χρησιμοποιώντας τον ιστό του για να τον δέσει πάνω σε μια κολόνα.

Για περισσότερα δείτε το trailer παρακάτω.

Περισσότερα νέα για το Spider-Man

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.